Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στο σκαμνί ο υβριστής της Χρυσής Αυγής, Ψυχάρης και δέκα τραπεζικά στελέχη για θαλασσοδάνειο ύψους 47,7 εκατ. ευρώ

Στο σκαμνί ο υβριστής της Χρυσής Αυγής, Ψυχάρης και δέκα τραπεζικά στελέχη για θαλασσοδάνειο ύψους 47,7 εκατ. ευρώ

Η ώρα της απολογίας ενώπιον της Δικαιοσύνης έφτασε για τον Σταύρο Ψυχάρη, έναν από τους ενορχηστρωτές της μαύρης προπαγάνδας και της λάσπης εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία που αφορά σε δάνειο ύψους περίπου 47,7 εκατ. ευρώ παραπέμπεται να δικαστεί ο άλλοτε ισχυρός άντρας του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, Σταύρος Ψυχάρης. Την παραπομπή σε δίκη του Ψυχάρη ενώπιον Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αποφάσισε με βούλευμα του συμβούλιο Εφετών της Αθήνας.

Με το ίδιο βούλευμα παραπέμπονται και δέκα στελέχη της Alpha Bank που αντιμετωπίζουν την κατηγορία απιστίας στην υπηρεσία, καθώς εμφανίζονται να άναψαν το «πράσινο φως» για τη χορήγηση του συγκεκριμένου δανείου.

Σύμφωνα με τη δικογραφία της υπόθεσης, ο πρώην ισχυρός άντρας του ΔΟΛ είχε λάβει το δάνειο ύψους 47, 7 εκατ. ευρώ την συγκεκριμένη τράπεζα προκειμένου να αγοράσει μετοχές του Δημοσιογραφικού Οργανισμού. Ωστόσο, φέρεται να έλαβε το επίμαχο δάνειο χωρίς να δοθούν επαρκείς εγγυήσεις.

Να θυμίσουμε ότι ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή είχε καταγγείλει στην αρμόδια επιτροπή τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και καναλαρχών και ελπίζουμε ο Σταύρος Ψυχάρης να μην προβεί στις ίδιες… θεατρικές παραστάσεις που έκανε και στην Βουλή για να αποφύγει την απολογία του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sto-skamni-o-psucharhs-kai-deka-trapezika-stelechh-ths-alpha-gia-thalassoda#ixzz4zBSaCcez

Exit mobile version