Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σύντροφος Πάνος Γερμανός (ΚΚ€): Εμείς φέραμε την Black Friday στην Ελλάδα, προτιμήστε μας!

Σύντροφος Πάνος Γερμανός (ΚΚ€): Εμείς φέραμε την Black Friday στην Ελλάδα, προτιμήστε μας!

Όλα στην άκρη τα’ χει αφήσει το… τιμημένο κουκουέ (ακόμα και την… απομόνωση της «ναζιστικής» Χρυσής Αυγής) και ετοιμάζεται για την μεγάλη κονόμα της «Μαύρης Παρασκευής»!

Έτσι, η εταιρεία του συντρόφου Πάνου Γερμανού (οι «κακές γλώσσες» λένε πως πρόκειται για εταιρεία του… τιμημένου και πως ο σ. Γερμανός είναι απλώς ο διευθυντής της…), απευθύνει… αγωνιστικό κάλεσμα στους καταναλωτές να την προτιμήσουν και φέτος, διότι όπως καυχιέται, αυτή έφερε την Black Friday στην Ελλάδα.

Ιδού: «Μένοντας πιστή στο ραντεβού της, η Νο1 ελληνική αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, υποδέχεται την Black Friday 2017, με προσφορές και εκπτώσεις που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο!

Υπηρετώντας την ευρύτερη στρατηγική της εταιρίας να προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, στις καλύτερες τιμές, πάντα προς όφελος των πελατών και επισκεπτών της, τον περασμένο Νοέμβριο τα Public έφεραν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη Black Friday, γνωστή και ως Μαύρη Παρασκευή.

Με προσφορές που…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/suntrofos-panos-germanos-kk-emeis-ferame-thn-black-friday-sthn-ellada-proti#ixzz4zF6uRtj6

Exit mobile version