Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκδικητική καταδίκη του ήρωα της Σερβίας, Ράτκο Μλάντιτς από την Νέα Τάξη Πραγμάτων

Εκδικητική καταδίκη του ήρωα της Σερβίας, Ράτκο Μλάντιτς από την Νέα Τάξη Πραγμάτων

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο ο Ήρωας της Σερβίας, Ράτκο Μλάντιτς, για τα γεγονότα πέριξ του πολέμου που διεξήγαγαν από κοινού ισλαμιστές αλβανοί και βόσνιοι εναντίον της Σερβίας και του προέδρου της Γιουγκοσλαβίας, Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς.

Το Δικαστήριο αγνόησε τις εκκλήσεις των δικηγόρων υπεράσπισης για αναβολή της δίκης, ελέω της προφανούς επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του Μλάντιτς, ο οποίος έχει υποστεί τρία εγκεφαλικά και μπορεί να πεθάνει ανά πάσα στιγμή.

Στην πραγματικότητα ο Μλάντιτς καταδικάστηκε διότι διεξήγαγε πολεμικές επιχειρήσεις υπέρ της Πατρίδος του, την ώρα που ένα παγκόσμιο κατεστημένο δρούσε εναντίον της. Ήτοι, ταυτοχρόνως και σε πολλά μέτωπα επιχειρούσε ο UCK και οι πρώτοι τζιχαντιστές που δραστηριοποιήθηκαν στην Ευρώπη, συνεπικουρούμενοι από αμερικανικά και νατοϊκά στρατεύματα, προκειμένου να διαμελίσουν την Σερβία. Την ίδια ώρα ΜΚΟ χρηματοδοτούμενες από σκοτεινά κέντρα και τον γνωστό George Soros διεξήγαγαν έναν εκ των έσω πόλεμο στο καθεστώς Μιλόσεβιτς.

Καταδικάστηκε, λοιπόν, ο Μλάντιτς, ο Ήρωας της Σερβίας σε ισόβια κάθειρξη για εγκλήματα πολέμου και είναι να απορεί κανείς με την υποκρισία. Δεν θα αναφερθούμε στα εγκλήματα πολέμου που έχει διαπράξει η πολεμική μηχανή του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ διαχρονικά. Θα αναφερθούμε μονάχα σε εκείνη την χρονική περίοδο.

Πότε λοιπόν θα καταδικαστούν οι κάτωθι; Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μαντλίν Ολμπράιτ εκείνη την περίοδο. Στο παρακάτω βίντεο ομολογεί την δολοφονία μισού εκατομμυρίου παιδιών και δηλώνει ευθαρσώς ότι δεν το μετανιώνει. Σήμερα ηγείται «ανθρωπιστικής» ΜΚΟ!

Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον. Μέσα από τις διαταγές της δικές της και του συζύγου της, εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά και άμαχοι έχασαν τη ζωή τους από συνεχείς βομβαρδισμούς μη στρατιωτικών στόχων στην τότε Γιουγκοσλαβία. Σήμερα αποτελεί χαμένη των αμερικανικών προεδρικών εκλογών.

Η απάντηση στο ερώτημα είναι προφανώς «ποτέ», αφού το συγκεκριμένο δικαστήριο αποτελεί ένα πολιτικό όργανο, που δεν έχει ως σκοπό την απόδοση δικαιοσύνης, αλλά την εξόντωση των εχθρών της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Με αυτόν τον σκοπό δημιουργήθηκε, αυτόν τον σκοπό επιτελεί μέχρι και σήμερα, ο οποίος – επαναλαμβάνουμε – ουδεμία σχέση έχει με την δικαιοσύνη, της οποίας το όνομα καπηλεύεται.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ekdikhtikh-katadikh-tou-hrwa-ths-serbias-ratko-mlantits#ixzz4zHTTtbKc

Exit mobile version