Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκτός Σένγκεν η Ελλάδα: Σε εξευτελιστικούς ελέγχους υποβάλλονται οι Έλληνες στην Γερμανία λόγω “ανοιχτών συνόρων”

Εκτός Σένγκεν η Ελλάδα: Σε εξευτελιστικούς ελέγχους υποβάλλονται οι Έλληνες στην Γερμανία λόγω “ανοιχτών συνόρων”

Και επισήμως εκτός συνθήκης Σένγκεν βρίσκεται πλέον η Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας τα όσα είχαμε σημειώσει ήδη από το 2015 σχετικά με τις συνέπειες της κρίσεως με τους λαθρομετανάστες.

Η Γερμανία ήδη επιβάλλει εξευτελιστικούς ελέγχους στους Έλληνες στα αεροδρόμια, οι οποίοι φανερό σκοπό έχουν τον περιορισμό ή και την εξάλειψη της μετακινήσεως ανθρώπων από την μία χώρα προς την άλλη. Κάπως έτσι, το μοναδικό «πλεονέκτημα» που απομένει από την συμμετοχή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι τα μνημόνια.

Και για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία περί της αιτίας που θεωρούμαστε πλέον οι «λεπροί» της Ευρώπης, οι γερμανοί αξιωματούχοι αποκάλυψαν ότι σκοπός τους είναι η αποτροπή της εισόδου λαθρομεταναστών και τζιχαντιστών στην χώρα τους με πλαστά έγγραφα.

Το έχουμε πει εδώ και πολύ καιρό: Οι Ευρωπαίοι δεν πρόκειται να επωμιστούν το κόστος των «ανοιχτών συνόρων», που δεν είναι άλλο από τις εκατόμβες των νεκρών. Θα καταστήσουν την Ελλάδα μία αποθήκη λαθρομεταναστών, από την οποία θα παίρνουν το προσωπικό που χρειάζονται οι επιχειρήσεις τους και μόνο.

Γι’ αυτό και διατηρούν ανοιχτά τα ελληνικά και μόνο σύνορα, κλείνοντας τα δικά τους. Ώστε η ισλαμική τρομοκρατία να περιοριστεί εντός Ελλάδος, με τις ευλογίες των εν Ελλάδι πολιτικάντηδων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ektos-sengken-h-ellada-se-ejeutelistikous-elegchous-upoballontai-oi-ellhnes#ixzz4zHUNrL9q

Exit mobile version