Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι μπαχαλάκηδες που λυμαίνονται τα ελληνικά Πανεπιστήμια ξυλοφόρτωσαν φοιτητή και βανδάλισαν το αμάξι καθηγητή

Οι μπαχαλάκηδες που λυμαίνονται τα ελληνικά Πανεπιστήμια ξυλοφόρτωσαν φοιτητή και βανδάλισαν το αμάξι καθηγητή

Οι προστατευόμενοι παρακρατικοί της «Αντίφα», που αφισοκολλούν ανενόχλητοι αφίσες με ταυτόχρονο ανθελληνικό και φιλοτουρκικό περιεχόμενο στο κέντρο της Αθήνας και ξυλοφορτώνουν τόσο καθηγητές Πανεπιστημίου όσο και «απλούς» πολίτες χωρίς να κατηγορηθούν ως εγκληματική οργάνωση, επεκτείνουν την δραστηριότητά τους και εκτός πρωτευούσης.

Στην Ξάνθη θεώρησαν ότι η «μαγκιά» τους θα πραγματοποιηθεί με το να καταστρέψουν το αμάξι ενός καθηγητή. Στην «Καθημερινή» υπό τον τίτλο «Βανδάλισαν το Ι.Χ. καθηγητή» και υπότιτλο «Στην Ξάνθη το περιστατικό-Τρύπησαν τα λάστιχα, έγραψαν συνθήματα με μπογιά», διαβάζουμε, ανάμεσα σ’ άλλα, και τα εξής:

«Θύμα επίθεσης έπεσε χθες ο αναπληρωτής καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Γεώργιος Παύλος. Σύμφωνα με την καταγραφή των αστυνομικών αρχών της Ξάνθης, οι δράστες τρύπησαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου του καθηγητή που ήταν παρκαρισμένο κοντά στο σπίτι του, ενώ με κόκκινη μπογιά έγραψαν τη λέξη ΑΝΤΙFA και ζωγράφισαν σφυροδρέπανα.

Ο κ. Παύλος συνδέει την επίθεση με το γεγονός ότι κατά το παρελθόν είχε καταγγείλει πράξεις βίας και ξυλοδαρμών μέσα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο. «Η καταστροφή του αυτοκινήτου μου είναι πράξη εκδίκησης εκ μέρους τρομοκρατικών και μειοψηφικών ομάδων που δρουν μέσα στο πανεπιστήμιο και οι οποίες έχουν ασκήσει βία σωματική σε φοιτητές για διάφορους λόγους. Ενδεικτικά ένας φοιτητής της Αρχιτεκτονικής εδάρη ανηλεώς στα καμαρίνια της σχολής επειδή ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι τα γενέθλιά του συνέπιπταν με την επέτειο των Ιμίων και την πτώση του ελικοπτέρου. Το παιδί κατάγεται από νησί κοντά στα Ίμια» ανέφερε στην «Κ» ο κ. Παύλος.

«Εγώ κατήγγειλα δημόσια τους ξυλοδαρμούς, λέγοντας ότι δεν δυνατόν να μην μιλάμε ως πανεπιστήμιο για τα γεγονότα βίας και να μην προστατεύουμε τους φοιτητές και το πανεπιστήμιο από την κατάργηση της ελευθερίας λόγου και σκέψης. Δεν μπορούμε να συγκαλύπτουμε εγκληματικές πράξεις που καταργούν κυριολεκτικά τη δημοκρατία και το πανεπιστημιακό άσυλο. Δεν μπορούμε να βλέπουμε να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή φοιτητών που τολμούν να εκφράσουν κάποια άποψή τους», πρόσθεσε».

Το ότι τα θλιβερά, άνανδρα και θρασύδειλα αυτά υποκείμενα έφτασαν στο σημείο να δείρουν ανηλεώς έναν φοιτητή, επειδή έκανε το… έγκλημα να ενεργοποιήσει τα φιλοτουρκικά τους αισθήματα με την αναφορά τους ότι τα γενέθλιά του συνέπιπταν με την τραγική επέτειο των Ιμίων, δείχνει το απύθμενο μέγεθος της ψυχικής αλητείας και αρρώστιας που τους διέπει. Είναι η ίδια ανθελληνική οργάνωση που επιχείρησε να αμαυρώσει την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης των Ιωαννίνων από τον τουρκικό ζυγό, με τον ανεκδιήγητο εθνομηδενιστή Δημήτρη Ψαρρά να τους χαρακτηρίζει τότε ως… «δημοκρατικούς πολίτες»(!) που αγανάκτησαν επειδή στον χώρο της τελετής ήταν παρών και ο Βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Χρήστος Παππάς.

Και όμως, αυτοί οι παρακρατικοί ανθέλληνες, με άμεση εξάρτηση από την ΜΙΤ και την ΜΟSAD (δεν είναι καθόλου τυχαία η μηδενική αναφορά τους στο ζήτημα της κατοχής της Παλαιστίνης από το Ισραήλ), συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητοι, να χτυπάνε με την λογική της συμμορίας μεμονωμένα άτομα, να καταστρέφουν περιουσίες, να στοχοποιούν ως «φασίστες» όποιον δεν είναι ψυχικά άρρωστος ή πράκτορας ξένων δυνάμεων όπως αυτοί. Και το κάνουν αυτό ακριβώς επειδή έχουν την προστασία από πολύ ψηλά…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-antifasistes-bandalisan-to-amaji-kathhghth-panepisthmiou.-kamia-antidras#ixzz4zILWG1ug

Exit mobile version