Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απάντηση στον Καμμένο: Όποιος αναλαμβάνει την ευθύνη, παραιτείται!

Απάντηση στον Καμμένο: Όποιος αναλαμβάνει την ευθύνη, παραιτείται!

Δυστυχώς για τον Πάνο Καμμένο δεν υπηρετήσαμε όλοι την στρατιωτική μας θητεία στο σαλόνι του σπιτιού μας!

Στην δύσκολη φάση που περνάει η χώρα, την Πατρίδα μας δυστυχώς την κυβερνάνε άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν ιδέα τι θα πει αξιοπιστία, αξιοπρέπεια ή αλήθεια. Έχουν τόση σχέση λοιπόν με την συνέπεια όση και ο Τσίπρας με τα αγγλικά ή όση σχέση έχει ο Τσακαλώτος με τα ελληνικά.

Ο Ρουβίκωνας εισβάλει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας -σε ρυθμούς προπόνησης- οι κάμερες έτοιμες να καταγράψουν το γεγονός, οι υπηρετούντες στην πύλη μετατέθηκαν και ο Καμμένος με το γνωστό του θράσος δήλωσε πως αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη. Όταν ένας Υπουργός αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη, βέβαια, της εισβολής σε στρατόπεδο, παραιτείται.

Ο Καμμένος φυσικά και δεν θα παραιτηθεί, αντί αυτού καλύφθηκε πίσω από τις παρακάτω απίστευτες δηλώσεις: «Είναι πολύ σοβαρό θέμα. Δεν έπρεπε να φύγουν» είπε, ενώ επισήμανε ότι «Η Στρατονομία δεν έχει δικαίωμα να κάνει συλλήψεις».

Δυστυχώς για τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κάποιοι έχουμε υπηρετήσει στον Ελληνικό Στρατό κανονικά και όχι από το σπίτι μας. Κάποιοι από εμάς γνωρίζουμε ποια είναι τα καθήκοντα της Στρατονομίας και ποια τα καθήκοντα της Φρουράς του στρατοπέδου. Η Στρατονομία λοιπόν έχει ως καθήκον την εκτός των στρατοπέδων σωστή εμφάνιση, παράστημα και συμπεριφορά του Στρατού. Οπότε καμία σχέση δεν έχει με την ασφάλεια των στρατοπέδων.

Την ασφάλεια των στρατοπέδων την έχει η Φρουρά του στρατοπέδου που αποτελείται από τους σκοπούς και τα περίπολα που θα σπεύσουν να ενισχύσουν τις θέσεις που έχουν καθοριστεί να φυλάξουν με το κάλεσμα «ΣΤΑ ΟΠΛΑ» που θα φωνάξει αυτός που θα διαπιστώσει παραβίαση της περιμέτρου του στρατοπέδου.

Οι Στρατιώτες που είναι Ασφάλεια Μονάδας (Α.Μ., πιθανότατα και Υπαξιωματικοί Στρατονομίας) ελέγχουν τους επισκέπτες στις πύλες των στρατοπέδων το πρωί και οι ένοπλοι Φρουροί μετά την δύση του ηλίου όπου και ακολουθούν τον στρατιωτικό κανονισμό αναγνώρισης με ανταλλαγή συνθηματικών και την παρέμβαση τους για την σύλληψη όποιου πάει να εισβάλει χωρίς να έχει άδεια.

Μπορούν ακόμα να κάνουν και χρήση του ατομικού τους οπλισμού με πυροβολισμούς στον αέρα ως προειδοποίηση αλλά και εξουδετέρωση του εισβολέα εάν υπάρχει απειλή της ζωής του ενόπλου φρουρού.

Οπότε το ότι δεν μπορούσε η Φρουρά του στρατοπέδου να κάνει συλλήψεις πολιτών είναι ακόμα ένα κατασκεύασμα του Καμμένου και της ιδέας που έχει για την λειτουργία του Στρατού με βάση τις ταινίες που έχει δει, μέσα από τις οποίες -προφανώς- έχει αποκτήσει την οποιαδήποτε μικρή και επιφανειακή σχέση με το αντικείμενο που υπηρετεί ως υπεύθυνος της ασφάλειας του Έθνους.

Χατζησάββας Χρήστος, Βουλευτής Κιλκίς Χρυσής Αυγής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mia-ofeilomenh-apanthsh-ston-ektheto-ki-epikinduno-upourgo-ethnikhs-amunas#ixzz4zNLHwuTT

Exit mobile version