Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Σέρρες, Λαμία – Συνεντεύξεις Στρατηγού Γ. Επιτήδειου

Με την παρουσία κλιμακίου της Χρυσής Αυγής ολοκληρώθηκαν και φέτος οι ετήσιες εκδηλώσεις σε χωριά του νομού Σερρών, εις μνήμην των δολοφονηθέντων πατριωτών από τα ξενοκίνητα κομμουνιστικά τάγματα θανάτου που συνειδητά έπνιξαν ολόκληρη τη χώρα στο αίμα κατά τα τραγικά χρόνια του συμμοριτοπολέμου.

Ιδιαίτερα στα χωριά του νομού Σερρών, όπως και στην υπόλοιπη Μακεδονία, οι Έλληνες πατριώτες πλήρωσαν βαρύ φόρο αίματος και βίωσαν τη φρίκη της ερυθράς τρομοκρατίας κατά τα έτη 1944-1949, καθότι κυνηγήθηκαν ανηλεώς τόσο από Έλληνες κομμουνιστές όσο και από τους Βούλγαρους συμμάχους τους, οι οποίοι επεδίωκαν από κοινού την εγκαθίδρυση του «σοσιαλισμού» στην τότε Ελλάδα.

Με οδηγό την πρώην Σοβιετική Ένωση του σφαγέα Στάλιν και με όραμα την μετατροπή της χώρας σε μια δεύτερη Αλβανία ή Ρουμανία, οι κομμουνιστές εξόντωσαν κάθε αντιφρονούντα στα εθνοαποδομητικά τους σχέδια και ως εκ τούτου η «αντίσταση» τους έφτασε στο κατάντημα να χαρακτηρίζονται ως δωσίλογοι και «προδότες» μέχρι και ανήλικα παιδιά, για να ακολουθήσουν κι αυτά μαζί με τους υπόλοιπους αθώους Έλληνες τον δρόμο των βασανιστηρίων και των εκτελέσεων, τακτική γνώριμη που συνοδεύει σχεδόν όλα τα παρόμοια εγκλήματα του κομμουνισμού στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Ο επικεφαλής του κλιμακίου, συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη από τους κατοίκους και τους λοιπούς παριστάμενους με τους οποίους είχε τη δυνατότητα να ανταλλάξει απόψεις γύρω από διάφορα ζητήματα -κυρίως της τρέχουσας επικαιρότητας- μιας και οι πολιτικοί επίγονοι και οι σύγχρονοι τιμητές των δολοφόνων κομμουνιστών είναι αυτοί που βρίσκονται σήμερα στην εξουσία και ουδέποτε μετάνιωσαν για τη δυστυχία και την καταστροφή που έσπειραν σε ολόκληρη τη χώρα προς επιδίωξη της σοσιαλιστικής ουτοπίας τους.

Περιοδεία του Ευρωβουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Στρατηγού Γεώργιου Επιτήδειου στην Φθιώτιδα. Στα πλαίσια της περιοδείας ο Στρατηγός Επιτήδειος μαζί με κλιμάκιο συναγωνιστών επισκέφτηκαν τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Νικόλαο Πρωτοπαπά και την  Μονή της Παναγίας της Οδηγήτριας στην Άνω Τιθορέα καθώς και την Ιερά Μονή Αγάθωνος στην Λαμία. Επίσης έγιναν συναντήσεις με καταστηματάρχες και μικροπωλητές.

Ακολουθούν συνεντεύξεις στα τοπικά μέσα

STAR Κεντρικής Ελλάδας

FM1 Λαμίας

Στο Ράδιο Νεάπολις

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn690#ixzz4zRyH9ze6

Exit mobile version