Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Να σταματήσουμε την πορεία προς τον όλεθρο

Να σταματήσουμε την πορεία προς τον όλεθρο

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”

Πριν προλάβει να κοπάσει ο θόρυβος των κυβερνητικών θριαμβολογιών για τη διανομή-φιάσκο του «κοινωνικού μερίσματος» και της επικείμενης πανηγυρικής ψήφισής του από τη βουλή, δυο εξαιρετικής σημασίας συμβάντα έγιναν η αιτία να συνειδητοποιηθεί από μεγάλο τμήμα του Ελληνικού Λαού πως τούτο το αντεθνικό Κράτος δεν είναι απλά οπερέτα αλλά μια πραγματική εγκληματική συμμορία.

Είκοσι συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των εγκληματικών παραλείψεων ενός Κράτους του οποίου μοναδικές έγνοιες είναι η είσπραξη διαρκώς αυξανόμενων φόρων, η επίτευξη με κάθε τρόπο του ματωμένου πλεονάσματος όπως έχει συμφωνηθεί με τους δανειστές και βεβαίως η κατά το δυνατόν ομαλότερη εγκατάσταση και ένταξη των δήθεν προσφύγων στη χώρα μας. Είκοσι νεκροί και όχι απλά δεν υπήρξε ούτε μια παραίτηση κυβερνητικού στελέχους (ή έστω των συντρόφων της συμμορίας Σύριζα στην Περιφέρεια Αττικής), αλλά μέρες μετά την τραγωδία δεν ακούστηκε ούτε μισή συγνώμη προς αυτό το Λαό ο οποίος πληρώνει αδρά για να δολοφονείται!

Η ομερτά των ενόχων

Οι «υπεύθυνες» πολιτικές δυνάμεις περιορίστηκαν σε ανούσια λόγια τα οποία συνοψίζονται στην «πρωτόγνωρη και πρωτοφανή κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα» και συνάμα στην «υποχρέωση να μην υπάρξει πολιτική σπέκουλα πάνω στους νεκρούς». Η σιωπή βεβαίως, δεν είναι σιωπή περισυλλογής των πολιτικών δυνάμεων και σεβασμού στους νεκρούς μιας νεροποντής. Είναι η περίφημη ομερτά που ευθύς αμέσως σήμανε το Καθεστώς για να μην αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαίτιους της καταστροφής και φυσικά τα μέσα ενημέρωσης να φροντίσουν να κοπάσει η οργή της κοινωνίας για όσα εγκληματικά συμβαίνουν καθημερινά με αποκλειστική ευθύνη του τυραννικού μνημονιακού Κράτους.

Φόροι μετά νέων φόρων απαιτούνται διαρκώς από τους πολίτες, φόροι οι οποίοι σε κάθε ευνομούμενο Κράτος αποδίδονται δίκην ανταλλάγματος των πολιτών προς το Κράτος, για τα αγαθά και τις υπηρεσίες που εκείνο προσφέρει. Τούτο όμως το Κράτος σαφώς και δεν είναι ευνομούμενο διότι απουσιάζει επιδεικτικά σε όλους τους τομείς στους οποίους οι Έλληνες πολίτες απαιτούν την παρουσία του. Οι υπεύθυνοι της αρπαχτής και της μίζας κυριαρχούν στη δημόσια ζωή και οι μεγαλόστομες διακηρύξεις των πολιτικών ηγεσιών του «δημοκρατικού» τόξου για «διαφάνεια, αξιοκρατία, δικαιοσύνη» αποδεικνύεται πως γράφονται στο χιόνι. Στο δια ταύτα, το γεγονός παραμένει ένα:

20 νεκροί στη Δυτική Αττική από την εγκληματική αδιαφορία της κυβέρνησης των κομμουνιστών και παρά ταύτα ουδείς εκ των στελεχών της εγκληματικής συμμορίας δεν θα καθίσει στο σκαμνί της Δικαιοσύνης. Μπορεί λοιπόν να μετρούμε και να θρηνούμε 20 νεκρούς από μια νεροποντή αλλά τουλάχιστον… έχουμε «δημοκρατία»!

Σαν κυρίες μπήκαν, ανενόχλητοι βγήκαν

Την ώρα που η Δυτική Αττική πενθούσε νεκρούς και μετρούσε τις πληγές που προκλήθηκαν από την εγκληματική αδιαφορία του αντεθνικού Κράτους, μια δράκα παρακρατικών της αριστεράς εισέβαλε ανενόχλητο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας , φθάνοντας μέχρι το κεντρικό κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία του υπουργού και του αρχηγού ΓΕΕΘΑ.

Κατά το πρόσφατο παρελθόν, όταν η Χρυσή Αυγή κατήγγειλε από τη βουλή τον Πάνο Καμμένο ως υπεύθυνο της μετατροπής ενός ενδόξου Στρατεύματος σε υπηρετικό προσωπικό των λαθρομεταναστών, εκείνος απαντούσε με ψευδείς κατηγορίες εις βάρος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών για «αήθη επίθεση των φασιστών προς τις Ένοπλες Δυνάμεις». Τώρα τι θα μας τραγουδήσει ο ρουλετάκιας;

Κι από κοντά, ως πιστό κομματόσκυλο που γλείφει αδιακρίτως για να διατηρήσει τη θέση του, ο τέως πασοκτζής αρχηγός ΓΕΕΘΑ είχε το θράσος να βγάζει για πρώτη φορά ανακοίνωση την οποία διατυμπάνιζαν όλα τα μέσα ενημέρωσης (κυρίως εκείνα που ελέγχονται από τη ΝΔ), στην οποία στρεφόταν σαφώς και ευθέως κατά του τρίτου τη τάξει πολιτικού κόμματος, αναφέροντας μέσα στο μεθύσι της ανευθυνότητας, της αλαζονείας και της ασυδοσίας πως «οι πρόγονοί μας πολέμησαν κατά του φασισμού και του ναζισμού και το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς σήμερα». Ας βγάλει λοιπόν τώρα μια ακόμη ανακοίνωση για τον πρωτοφανή εξευτελισμό που υπέστη κι ας ισχυριστεί πως οι εισβολείς στο υπουργείο δεν αποκρούστηκαν διότι ήσαν δημοκράτες και όχι φασίστες!

Η Εθνική Κυριαρχία και οι υπουργικές γραφειάρες 

Άξιοι της απολύτου περιφρονήσεως και χλεύης μας ο υπουργός της ρουλέτας Καμμένος και η ορντινάτσα του που αναμφίβολα αποτελεί Ντροπή του Στρατεύματος, λαμβάνοντας μετάλλια και παράσημα κάθε φορά που φωτογραφίζεται χαμογελώντας στο πλευρό του ρουλετάκια υπουργού του. Το ζήτημα όμως, δεν μπορεί να περιοριστεί στο επίπεδο της χλεύης προς τους αχυράνθρωπους και τα ανδρείκελα της κόκκινης Χούντας. Διότι ποιος Έλληνας μπορεί να εμπιστευτεί την διαφύλαξη της εθνικής μας κυριαρχίας σε ανθρώπους που δεν μπορούν καν να διαφυλάξουν τις γραφειάρες τους εντός μάλιστα του υποτίθεται άριστα φυλασσόμενου υπουργείου Εθνικής Άμυνας;

Και επιπρόσθετα, ποιος μπορεί πλέον να εμπιστεύεται όχι βέβαια τις Ένοπλες Δυνάμεις τις οποίες εμείς οι Εθνικιστές υπηρετήσαμε, σεβόμαστε και τιμούμε, αλλά την Ηγεσία τους, της οποίας τα σώβρακα πήρε μια δράκα παρακρατικών; Κατά τραγική της τύχης ειρωνεία, ο Καμμένος και η ορντινάτσα του θα χρεώνονταν μετά απ’ αυτό το φιάσκο αμέτρητες μέρες φυλακής εάν υπηρετούσαν στην τελευταία μονάδα του Στρατού μας, αλλά τώρα είναι οι «Ηγέτες» του…

Εν κατακλείδι, βιώνουμε καθημερινά τα σημεία των καιρών της καταστροφής η οποία όχι μόνο δεν θα αποτραπεί όπως ισχυρίζονται οι υπεύθυνοί της, αλλά θα επέλθει με αμείλικτη σφοδρότητα. Εκείνοι που νιώθουν ικανοποιημένοι από αυτή την πορεία προς τον όλεθρο, αξίζουν τους ηγέτες που έχουν. Υπάρχει όμως ένα τεράστιο μέρος του Ελληνικού Λαού το οποίο πνέει μένεα κατά ενός δολοφονικού, αντεθνικού Κράτους. Η οργή και συνάμα η θέληση για ένα Κράτος Εθνικό και Κοινωνικά Δίκαιο, είναι σήμερα πιο αναγκαίο να εκφρασθεί και να αποτυπωθεί. Κι αυτό μπορεί να γίνει με δυο μονάχα λέξεις, δυο λέξεις που κάνουν το Καθεστώς των διεφθαρμένων να τρέμει: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/na-stamathsoume-thn-poreia-pros-ton-olethro#ixzz4zRz2EiIJ

Exit mobile version