Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Eγώ πάντως όλες αυτές τις ημέρες, από τότε που καταστράφηκε το βιος μου στην Μάνδρα ούτε δημάρχους είδα, ούτε περιφερειάρχες ούτε νεοδημοκράτες ούτε συριζαίους. Άφαντοι όλοι τους, μόνο η Χρυσή Αυγή έρχεται καθημερινά και μας φέρνει νερό, φαγητό, μας βοηθάει και μας συμπεριφέρεται όχι ως ψηφοφόρους άλλα ως άνθρωπος προς άνθρωπο που προσφέρει βοήθεια στον διπλανό του που υποφέρει. Εγώ στις προηγούμενες εκλογές ψήφισα τον ακατανόμαστο, τον κωλοτούμπα τον Τσίπρα, ε λοιπόν απο εδώ και πέρα μόνο Χρυσή Αυγή θα το ρίχνω και να πάνε στα τσακίδια όλοι οι υπόλοιποι.

Στάθης, Μάνδρα

Βόισλαβ Σέσελι: Ένας φιλέλληνας Σέρβος Πατριώτης που έχει κάνει θυσίες για τις ιδέες του και την ελευθερία της Πατρίδας του

Μας λέγανε ότι έχουμε ναζιστικό παρελθόν και να που ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στο χθεσινό του άρθρο τους έτριψε στα μούτρα ένα παλιό φύλλο της εφημερίδας Χρυσή Αυγή που έλεγε ξεκάθαρα ότι είμαστε Εθνικιστές. Πληρωμένα τσιράκια του συστήματος κάποια στιγμή η αλήθεια θα λάμψει, ό,τι και αν κάνετε όσο και αν προσπαθείτε να μας διαγράψετε από τον πολιτικό χάρτη, η αλήθεια θα ακουστεί. Είτε σε δρόμους και πλατείες είτε μέσα από τα ελάχιστα μέσα τα οποία διαθέτουμε όπως αυτό της ιστοσελίδας μας στο ιντερνετ.

Βαγγέλης Κ.

Δεν μιλάμε για άλλη μια μαϊμού δημοσκόπηση, αλλά για τον ίδιο τον Κινγκ Κονγκ! ΒΙΝΤΕΟ

Ένας στους δύο νέους σκέφτεται να φύγει στο εξωτερικό, αυτό είναι το αποτέλεσμα των διθυραμβικών δηλώσεων από την κυβέρνηση ότι δήθεν η ανεργία μειώθηκε. Πώς μειώθηκε κύριοι; Όταν δουλεύουμε 8ωρα και 10ωρα και πληρωνόμαστε με ψίχουλα; Αυτό δεν είναι εργασία αυτό είναι η χειρότερη μορφή δουλείας. Εξαγγέλετε μέτρα καταπολέμησης των οικονομικά ασθενέστερων όπως αυτό του κοινωνικού μερίσματος και έχετε στο σημείο να λέτε στα ΜΜΕ εσείς και τα παπαγαλάκια σας ότι το κοινωνικό μέρισμα δεν απευθύνεται μόνο στους φτωχούς αλλά και στην μεσαία τάξη. Ποια μεσαία τάξη; Όταν βγάζεις 9.000 ευρώ ετησίως ανήκεις στην μεσαία τάξη; Γιατί εγώ για φτωχό με λογαριάζω γιατί με το μηνιάτικο μου τι να πρωτοπληρώσω; Το ενοίκιο μου; Τα κοινοχρηστά μου; Το τηλέφωνό μου; Να πάρω φαγητό για την οικογένεια; Αυτό είναι μεσαία τάξη; Την θανατώσατε την μεσαία τάξη και δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση ανάστασής της μ’ εσάς στο τιμόνι της πατρίδας μας. Ούτε με εσάς ούτε με τους άλλους, μόνο με την Χρυσή Αυγή!

Χρήστος Τ.

Συνέντευξη Ηλία Κασιδιάρη για μίζες Καμμένου, πλημμύρες και πολιτικές εξελίξεις – Ηχητικό

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-26-noembriou-2017#ixzz4zUrFTLst

Exit mobile version