Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λαθρομετανάστες και «αλληλέγγυοι» κατέλαβαν τα γραφεία του Σύριζα στην Λέσβο

Λαθρομετανάστες και «αλληλέγγυοι» κατέλαβαν τα γραφεία του Σύριζα στην Λέσβο

Σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού, που δείχνει ξεκάθαρα την πολιτική πορεία της χώρας, προχώρησαν λαθρομετανάστες και «αλληλέγγυοι» στην Λέσβο, αφού ύστερα από πορεία στο κέντρο της Μυτιλήνης οι ροπαλοφόροι και οι κρανοφόροι, μαζί με λαθρομετανάστες κατέλαβαν τα γραφεία του Σύριζα.

Αίτημα των παρακρατικών ήταν να δοθούν στους λαθρομετανάστες τρίπτυχα που τους επιτρέπουν να πάνε στην υπόλοιπη χώρα, καθώς και η απελευθέρωση ενός λαθρομετανάστη ο οποίος βρίσκεται φυλακισμένος στο προαναχωρησιακό κέντρο της Μόριας και πρόκειται να απελαθεί.

Στο χώρο άμεσα βρέθηκαν στελέχη των υπό κατάληψη γραφείων του Σύριζα, οι οποίοι παρακάλεσαν για συζήτηση με τους παρακρατικούς, παλιά τους τέχνη κόσκινο άλλωστε, αλλά οι ροπαλοφόροι δεν είχαν διάθεση. Άλλωστε παίρνουν διαταγές και από μεγαλύτερα αφεντικά, όπως η ΜΙΤ και η CIA.

Κάπως έτσι πορεύεται και ολόκληρη η χώρα, αφού κατάληψη στην κυβέρνηση έχουν κάνει εντολοδόχοι ξένων συμφερόντων, ανθέλληνες και υπηρέτες των λαθρομεταναστών και του παρακράτους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/lathrometanastes-kai-allhlegguoi-katelaban-ta-grafeia-tou-suriza-sthn-lesbo#ixzz4zYxkt5MW

Exit mobile version