Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

300 άτομα δολοφόνησαν σε μία και μόνο επίθεση οι τζιχαντιστές στην Αίγυπτο. Την ίδια ώρα καλούν τα παρακλάδια τους που ζουν στην Ευρώπη να κάνουν επιθέσεις κατά των απίστων μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων. Οι ευρωπαικές χώρες έχουν ήδη κλείσει τα σύνορά τους και μάλιστα η Γερμανία επιβάλλει τελωνειακούς ελέγχους σε επιβάτες από την Ελλάδα γιατί πιστεύουν ότι ανάμεσά τους υπάρχουν «ύποπτα» άτομα. Ο κίνδυνος της ισλαμικής τρομοκρατίας είναι υπαρκτός και όμως στην χώρα μας σύσσωμο το πολιτικό σύστημα κωφεύει. Εις γνώση τους έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε αποθήκη λαθρομεταναστών και σύντομα θα γίνουμε αποθήκη τζιχαντιστών… με ότι αυτό συνεπάγεται. 

Γιώργος. Κ. 

Ο Επαναστάτης και οι έμποροι των Εθνών

Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά για τις δράσεις αλληλεγγύης που κάνατε στις πληγείσες περιοχές της Δυτικής Αττικής. Ήσασταν οι πρώτοι που από την πρώτη μέρα τρέξατε να βοηθήσετε του συμπολίτες μας που έχασαν το βιος τους σε μία μέρα. Βέβαια οι νταβατζήδες της ενημέρωσης πιστοί στην ανθελληνική προπαγάνδα προέβαλλαν στα μέσα που διαθέτουν εικόνες από πακιστανούς, αφρικανούς και σαλτιμπάγκους της πολιτικής που πήγαν στην περιοχή όλως τυχαίος με δεκάδες κάμερες και δημοσιογράφους για καπηλευτούν τον πόνο των Ελλήνων.

Χριστίνα. Δ.  

Όταν το παρακράτος εισβάλλει στο Πεντάγωνο

Μας ακούει κι ο Θεός είπε η παρουσιάστρια για τις δηλώσεις του κ. Σφακιανάκη. Και ακριβώς αυτή είναι και η απόδειξη για το πώς γίνεται σε μια χώρα όπου οι Ορθόδοξοι είναι 98% να έχουν για ηγέτη τους έναν αντίχριστο. Δεν ξέρουν σε ποιον Θεό πιστεύουν. Ίσως γιατί στις δέκα εντολές να μην αναφέρεται πουθενά ο ‘’Θεός’’ στην διαστρέβλωση της φύσης. Μια διαστρέβλωση που δεν παράγει ζωή. Νομίζουν ότι ο δικαιωμματισμός είναι το θέλημα του Κυρίου. Και στο όνομα Του άνοιξαν τις πύλες της κολάσεως. Ο χρόνος θα το αποδείξει αυτό περίτρανα. Διότι πάντα ο άνθρωπος όταν εναντιώνεται στην φύση εκείνη τον τιμωρεί με θάνατο και στείρωση. Γι’ αυτό και όλοι αυτοί νομίζουν ότι η φύση είναι έργο του διάβολου .Έλα ντε που όμως η Βασιλεία Του είναι σχεδόν ίδια.

Έλα ντε που για τους περισσότερους ‘’Χριστιανούς’’ ο Παράδεισος είναι η κόλαση. Περιμένουν ανάσταση σε κάτι που μισούν; Σε κάτι που οι περισσότεροι αποκαλούν βιολογικά δεσμά τους αληθινούς Του νόμους; Αμ σας γελάσανε φίλοι μου. Ή καλύτερα τους αφήσατε να σας γελάσουν. Διότι ο Πατέρας μας όπως και η Αλήθεια Του είναι ΑΠΟΛΥΤΗ. Είτε τους αρέσει είτε όχι. Χάος και τρέλα δίχως όρια; Ή μέσα στην δημιουργία με λογική και όρια. Και δεν ξέρω τι σας λένε οι ψευδοπροφήτες της εποχής. Που συνήθως ντύνονται και κατάλληλα για να πείσουν εκείνους που θέλουν να πειστούν. Αλλά η Αλήθεια είναι αυτή. Κήρυξαν επανάσταση εναντίον του Αληθινού Θεού. Και κανείς δεν έχει καμία απολύτως δικαιολογία.

Ευάγγελος Χ. 

Ποιό είναι το εμπόδιο σχηματισμού κυβέρνησης στην Γερμανία;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-27-noembriou-2017#ixzz4zcYuc3vC

Exit mobile version