Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τραγέλαφος: Ο Βορίδης που ψήφισε «σύμφωνο συμβίωσης» και τζαμί κατηγορεί τον Σύριζα ότι «γκρεμίζει τις παραδοσιακές αξίες»!

Τραγέλαφος: Ο Βορίδης που ψήφισε «σύμφωνο συμβίωσης» και τζαμί κατηγορεί τον Σύριζα ότι «γκρεμίζει τις παραδοσιακές αξίες»!

Η υποκρισία της ελλαδικής (και όχι ελληνικής) πολιτικής σκηνής είναι γνωστή, όμως μερικές φορές ξεπερνιούνται όλα τα όρια.

Έτσι, λοιπόν, ο Μάκης Βορίδης αφότου ψήφισε όλα τα ανθελληνικά νομοσχέδια του Σύριζα, από το «σύμφωνο συμβίωσης» μέχρι το τζαμί στον Βοτανικό και άλλα πολλά έρχεται να απευθύνει μομφή στα συνεταιράκια του ότι «γκρεμίζουν τις παραδοσιακές αξίες».

Αυτό ήταν το θέμα ομιλίας του σήμερα στο Χαλάνδρι σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας και το δυστυχές της όλης υποθέσεως είναι ότι δεν είχαν χώρο να συγκεντρωθούν αρκετά… κατσίκια για να τους περιγελάσουν.

Σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά FM ο Βορίδης κλήθηκε να εξηγήσει τον σκοπό της ομιλίας του. Παρά το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος ήταν εξόχως φιλικός ο Βορίδης απέφυγε να αναφερθεί σε «καυτά» ζητήματα που θα τον εξέθεταν. Δεν απέφυγε, όμως, το ρεζίλεμα όταν αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις του Σύριζα στην δικαιοσύνη και την Εκκλησία.

Ξεχνά, μάλλον, ο Βορίδης ότι πέρα από την ψήφο του στο «σύμφωνο συμβίωσης» ήταν ο άνθρωπος που είχε προαναγγείλει τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής με ακρίβεια (λες και έδινε ο ίδιος τις εντολές) πολλές μέρες πριν γίνει το οποιοδήποτε περιστατικό που περιλαμβάνεται στην δικογραφία – τέρας που έστησε ο Αθανασίου με τον Σαμαρά. Ξεχνά, μάλλον, ότι τα προεόρτια των αντίχριστων νομοσχεδίων είχαν γίνει επί Νέας Δημοκρατίας.

Όλα αυτά γίνονται στα πλαίσια της ανάθεσης από Μητσοτάκη σε Βορίδη να μαζέψει τις ψήφους της Χρυσής Αυγής. Ας διαβάσει ο Μητσοτάκης την ανάλυση Νικολακόπουλου, που αναφέρει ρητά ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, και ας μην βάζει τον Βορίδη στην άβολη θέση να το παίζει «πατριώτης».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tragelafos-o-boridhs-pou-pshfise-sumfwno-sumbiwshs-kai-tzami-kathgorei-ton#ixzz4zcZmNGdx

Exit mobile version