Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καμμένος και Κοντονής μέμφονται την ΝΔ για παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη, αλλά κάνουν τα ίδια – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Μιλώντας σήμερα ο Καμμένος στην Βουλή, στην προσπάθειά του να καλύψει τα ακάλυπτα και να δικαιολογήσει τον εαυτό για τα αδικαιολόγητα, είπε μία φράση προς τους νεοδημοκράτες, η οποία χρήζει εισαγγελικής έρευνας. Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος προς το κόμμα Μητσοτάκη τους είπε:

«Αλίμονο αν υπουργός παίρνει τηλέφωνο το Στρατοδικείο να ρωτήσει τι κατέθεσε ο μάρτυρας και τι ο άλλος. Αυτά τα κάνατε εσείς όταν ήσασταν υπουργοί δικαιοσύνης που παίρνατε τους δικαστές και τους πιέζατε, αλλιώς τους διώχνατε.»

Βεβαίως, ο Καμμένος αναφέρεται στην υπόθεση με τα τηλέφωνα του Αθανασίου στην προϊσταμένη των ανακριτών, την ώρα ακριβώς της απολογίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου, προκειμένου να πιέσει για την προφυλάκιση.

Θυμίζουμε ότι αυτά τα γεγονότα τα είχε ομολογήσει από Βήματος Βουλής ο ίδιος ο τότε Υπουργός Δικαιοσύνης, Χ. Αθανασίου, σε μία ομιλία που σε ένα σοβαρό κράτος θα ήταν μέρος δικογραφίας για κατάλυση του πολιτεύματος από πλευράς της Νέας Δημοκρατίας.

Το εξοργιστικό της όλης υποθέσεως είναι ότι παρά την προφανή αναφορά του Καμμένου και τα γελάκια του Κοντονή από πίσω, ο οποίος προφανώς γελάει γιατί ξέρει ακριβώς τι εννοεί ο Καμμένος, ούτε η Νέα Δημοκρατία απάντησε, ούτε κάποιο κανάλι ασχολήθηκε με την αναφορά αυτή, ούτε κάποιος Εισαγγελέας κινητοποιήθηκε ώστε να ερωτηθεί ο Καμμένος τι εννοεί.

Ακόμα χειρότερα, οι ίδιοι οι υπουργοί της κυβέρνησης που έκαναν την αναφορά δεν έχουν ξεκινήσει την διαδικασία συγκρότησης εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπής, ώστε να διαπιστωθεί πως ακριβώς έγιναν οι παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη κατά της Χρυσής Αυγής.

Αυτό ακριβώς αποδεικνύει πως στην Ελλάδα υπάρχουν δύο κόμματα. Το ένα είναι το κόμμα των πολιτικών κομμάτων, το οποίο παρά τις όποιες επιφανειακές διαφωνίες του και τα διαφορετικά χρώματα, λειτουργεί με κοινά συμφέροντα κα κοινούς σκοπούς (αλησμόνητα άλλωστε τα «ΝΑΙ» της Νέας Δημοκρατίας στα αντεθνικά νομοσχέδια του Σύριζα) και το άλλο είναι η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων, την οποία πολεμάνε όλοι (από ακροαριστερούς παρακρατικούς μέχρι «σούπερ εθνικιστές επαναστάτες» του πληκτρολογίου) με λύσσα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kammenos-kontonhs-memfontai-thn-nd-gia-parembaseis-sthn-dikaiosunh-alla-kan#ixzz4zfNscwXY

Exit mobile version