Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Αγαπητοί συναγωνιστές, αφού πρώτα σας συγχαρώ και αφού επιδοκιμάσω την κίνησή σας να μην υπερψηφίσετε το λεγόμενο και φερόμενο ως κοινωνικό μέρισμα επειδή γνωρίζατε την αδικία εις βάρος του Έλληνα, θέλω να σας ενημερώσω καταθέτοντας την περίπτωσή μου. Είμαι άνεργος εγγεγραμμένος στα μητρώα του ΟΑΕΔ απ τον Δεκέμβριο του 2015. Πιο πριν απ’ τον Ιούλιο έως και τον Δεκέμβριο 2015 εργάστηκα με πεντάμηνο κοινωφελούς εργασίας σε δήμο της Αττικής. Η πραγματική μου ανεργία όμως ξεκίνησε απ τον Μάιο του 2011 έως και τον Ιούλιο του 2015 όπου εργάστηκα στην κοινωφελή εργασία. Είμαι τώρα 50 ετών (ποιος να με πάρει για εργασία), έχω ένα αγγελούδι 9 ετών, μένω σε ενοικιασμένη κατοικία, φιλοξενώ τον γέρο κι άρρωστο πατέρα μου ο οποίος είναι χαμηλοσυνταξιούχος με πενιχρό ΕΚΑΣ, έχω ένα αυτοκίνητο 1600 cc μοντέλο 2010 παρμένο τις εποχές που εργαζόμουν αξιοπρεπώς, ευτυχώς εργάζεται η σύζυγος σε σούπερ μάρκετ 6ωρη, χωρίς δεκάρα καταθέσεις (όλα δαπανήθηκαν λόγω της καταραμένης ανεργίας τόσων ετών), χωρίς ακίνητη περιουσία ούτε εγώ ούτε ο γέρος πατέρας μου ούτε η σύζυγος ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ.

Γιατί προφανώς έχω τα 3500 το μισθό του πεντάμηνου της κοινωφελούς (στα τόσα χρόνια δούλεψα πέντε μήνες το 2015 που φαίνεται στην τρέχουσα φορολογική δήλωση), η σύζυγος έχει ετήσιο μισθό 9915 ευρώ κι ο χήρος πατέρας μου που φιλοξενείται σε εμάς αλλιώς θα πέθαινε έχει μαζί με το ΕΚΑΣ 9300 ευρώ ετήσιο μισθό που τρώγεται σχεδόν όλος σε γιατρούς και φάρμακα. Θέλω να δω στο τέλος ποιοι θα πάρουν το ψευτοκοινωνικό μέρισμα αφού κατά τα κριτήρια Τσίπρα- Καμμένου-Καρανίκα εγώ και η οικογένειά μου δεν το δικαιούμαστε. Βεβαίως, σας ενημερώνω πως σε άλλες εποχές θα τους έτριβα στα μούτρα το μέρισμά τους εάν κι εφ όσον εργαζόμουν με τις παλαιότερες συνθήκες ζωής μου, μα τώρα αναγκάζομαι και κάνω κουβέντα γι αυτό.

Δεν πειράζει όμως, ο πραγματικός Έλληνας γνωρίζει να μην σκύβει το κεφάλι σαν ραγιάς, γνωρίζει να αντιστέκεται, γνωρίζει να νικάει, γνωρίζει να πονάει μα δεν γνωρίζει να εξευτελίζεται, δεν γνωρίζει να προσκυνάει παρά μόνον Χριστό και Ελλάδα. Θέλω λοιπόν απ τη μεριά μου να πιστοποιήσω πως οι επιλογές της Χρυσής Αυγής είναι πραγματικά ζυγισμένες και μελετημένες σε βάθος κι αυτό το λέω γιατί στην αρχή φάνηκε οξύμωρο πως η Χρυσή Αυγή δεν υπερψήφισε ένα τέτοιο φαινομενικά ευεργετικό νομοσχέδιο. Ελπίζω κλείνοντας να πάρουν αυτά τα χρήματα που εγώ έχασα επειδή είμαι οικονομικά εύρωστος (κατά Τσίπρα-Καμμένο-Καρανίκα), τουλάχιστον άλλοι συνΕλληνες που θα τα έχουν ανάγκη πιο πολύ από εμένα. Ψηφίζω, στηρίζω Χρυσή Αυγή όχι για παροχές μα για την αλήθεια και για την Ελλάδα.

Στέφανος Π.

Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών! Οι Έλληνες Εθνικιστές στο πλευρό της Ορθοδοξίας – Φωτορεπορτάζ

Είδαμε το φρικιαστικό περιστατικό όπου Αφγανός λαθρομετανάστης στην Χίο επιχείρησε να βιάσει το 11χρονο παιδί του. Καμιά αναφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ και το κλεπτοκρατικό τόξο για αυτό το συμβάν. Στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου που βουλιάζουν από παράνομους μετανάστες, τα μαχαιρώματα, οι κλοπές, οι βιαιοπραγίες κατά των Ελλήνων κατοίκων είναι πια καθημερινό φαινόμενο. Στο Πυθαγόρειο της Σάμου, στον ιστορικό τόπο του Πυθαγόρα ζεί μια ηλικιωμένη συγγενής μου. Οι παράνομοι μετανάστες μπαίνουν στο σπίτι της κλέβουν τις κότες, τα λαχανικά, τα φρούτα από τον κήπο της και το κράτος απουσιάζει. Μου είπε “είμαι μόνη και δεν μπορώ να αντιμετωπίσω έφηβους μουσουλμάνους που με την βία μου αρπάζουν ότι θέλουν”. Έτσι κατάντησαν την χώρα οι προδότες Τσίπρας και Καμμένος, ένα ξέφραγκο αμπέλι. Ή τάξη και η νομιμότητα θα επιστρέψουν στην Ελλάδα μόνο όταν αναλάβει το κράτος μιά Εθνική δύναμη όπως η Χρυσή Αυγή. Όποτε και να γίνουν εκλογές η λύση είναι η Χρυσή Αυγή.

Με Τιμή,
Ιωάνης Κ.Π.

Ρατσιστική επίθεση πακιστανών σε Έλληνες οπαδούς – Τα ΜΑΤ έσωσαν τους λαθρομετανάστες! ΒΙΝΤΕΟ

23 οι νεκροί από τις πλημμύρες, οι οποίες ήταν αναμενόμενες σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, και δεν έχει ανοίξει μύτη. Ο Καραμέρος με το φωσφοριζέ το γιλεκάκι, η Δούρου με το κραγιόν και την μήνυση, οι δήμαρχοι με τα ξύλινα λόγια και ο λαός μέσα στην λάσπη αν είχε την τύχη να επιζήσει. Τραγική η κατάσταση κύριοι. Δεν υπάρχει πλέον οργανωμένο κράτος, μόνο συμμορίες πολιτικάντηδων που λυμαίνονται τον κόπο και τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού. Μετά όλοι αυτοί γεμάτοι «έκπληξη» απορούν στα κανάλια της διαπλοκής, της μίζας και των θαλασσοδανείων γιατί ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή. Τελειώνουν τα ψωμιά όλων αυτών. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος στην κυριολεξία.

Μάριος

Στους 23 οι νεκροί της Μάνδρας: Ακόμα να παραιτηθεί έστω και ένας συριζαίος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-28-noembriou-2017#ixzz4zj9yTfuJ

Exit mobile version