Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Μπακογιάννη αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μετεκλογικής κυβερνητικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ

Η Μπακογιάννη αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μετεκλογικής κυβερνητικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ξεκάθαρο παράθυρο μετεκλογικής κυβερνητικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ για το μέλλον, στα πλαίσια του «μεγάλου συνασπισμού», άφησε η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στο (χαμηλής κυκλοφορίας) «Έθνος», όπου στην ερώτηση «Υπάρχει περιθώριο για μετεκλογική συνεννόηση με τον ΣΥΡΙΖΑ και, εάν ναι, επί ποίας βάσης;» ξεκινά την απάντηση ως εξής «Στην παρούσα φάση το βλέπω αδύνατο. Παρά το ότι στην πολιτική ισχύει το «ποτέ μη λες ποτέ», είναι τόσο χαώδεις οι διαφορές μας, που το βρίσκω απίθανο».

Όλο το «ζουμί» βρίσκεται στην έκφραση «στην παρούσα φάση», που χρησιμοποιεί η Μπακογιάννη, κάτι το οποίο σημαίνει ότι όταν «ωριμάσουν» οι συνθήκες θα μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτή η συνεργασία.

Όταν εξαντληθεί κάθε άλλη εναλλακτική λύση, τότε το πολύχρονο σενάριο του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ (πιθανόν και του ΠΑΣΟΚ) θα γίνει (μια ακόμη) θλιβερή πραγματικότητα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhlwsh-apo-to-mellon-ths-mpakogiannh-afhnei-anoichto-to-endechomeno-meteklo#ixzz4zk6Lca46

Exit mobile version