Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Έβγαλε είδηση καθεστωτικό διαδικτυακό μέσο πως στο Πεδίον του Άρεως έχει εκτιναχθεί η εγκληματικότητα, καθώς είναι καθημερινό το φαινόμενο των βιασμών, των μαχαιρωμάτων και του εμπόριου ναρκωτικών. Εκείνο που εξοργίζει είναι ότι τα παπαγαλάκια του συστήματος σοκάρονται με μια τέτοια είδηση, μιας που δεν είναι κάτι κρυφό και η πραγματικότητα αυτή υπάρχει στην Αθήνα εδώ και χρόνια. Απόν το κράτος, απούσα η Ελληνική Αστυνομία, απούσα και η Πολιτεία, καθώς αν δεν ανήκεις σ΄αυτά τα κυκλώματα κάνεις κυριολεκτικά τον σταυρό σου για να περάσεις από την συγκεκριμένη περιοχή και να βγεις σώος και αβλαβής. Η μόνη λύση για να καθαρίσει το Πεδίον του Άρεως είναι η Χρυσή Αυγή.

Κ.Τ.

Μαρτυρία για το Πεδίο του Άρεως: Βιασμοί, μαχαιρώματα και εμπόριο ναρκωτικών από Πακιστανούς και Ιρακινούς! ΒΙΝΤΕΟ

Πολύ βρώμικο παιχνίδι παίζουν τα ΜΜΕ, μιας που ναι μεν ακολουθούν την γραμμή της αποσιώπησης των θέσεων της Χρυσής Αυγής αλλά επιλέγουν να προβάλλουν μόνο αρνητική ειδησεογραφία σχετικά με το κόμμα των Ελληνών Εθνικιστών. Έτσι είδαμε και χθες πως αναπαρήγαγαν την ψευδή είδηση πως όλα τα κόμματα πλην της Χρυσής Αυγής. συμφώνησαν στην ακύρωση της συμφωνίας πώλησης πολεμικού υλικού στην Σαουδική Αραβία, γεγονός που δεν ευσταθεί μιας που ουδέποτε ενημέρωσαν οι δημοκράτες την Χρυσή Αυγή ότι θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία επί του θέματος. Είναι να εξοργίζεσαι γιατί δεν φτάνει που σε αποκλείουν να εκφέρεις δημόσιο λόγο, σε αποκλείουν και τελειώς “δημοκρατικά” από τις διαδικασίες που λαμβάνουν μέρος εντός του ελληνικού κοινοβουλίου και για τις οποίες, ο ελληνικός λαός σε τοποθέτησε εκεί για να τον αντιπροσωπεύσεις.

Λ.Μ.

Ψεύτικες ειδήσεις στην προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής – Οι μιζαδόροι να απολογηθούν για τα σκάνδαλα με τα εξοπλιστικά!

Εμετικοί οι ράδιο αρβύλα χθες μιας που φάνηκε ότι τους πόνεσε πάρα πολύ τα όσα είπε ο Νότης για την Χρυσή Αυγή. Κυριολεκτικά όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, γιατί ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι δεν τον φτάνουν και έτσι επιτέθηκαν στον δημοφιλή τραγουδιστή επί προσωπικού. Τι να κάνουμε; Συγνώμη που τους πήραμε τα πρωτεία στον καλλιτεχνικό χώρο και δεχόμαστε υποστήριξη από τον Σφακιανάκη. Άλλωστε είμαι σίγουρος πως επειδή η εκπομπή ράδιο αρβύλα πιάνει πάτο, είπαν να ασχοληθούν με την Χρυσή Αυγή και τον Σφακιανάκη μπας και ανέβουν λίγο τα νούμερα. Τα νούμερα όμως δεν ανεβαίνουν με ατάλαντους και πόσο μάλλον με άτομα τα οποία δεν αφουγκράζονται την ελληνική κοινή γνώμη και προσπαθούν μέσω μιας δήθεν σάτυρας να περάσουν το ανθελληνικό τους δηλητήριο. Περαστικά σας κύριοι!

Κώστας, Βοτανικός

Ηχητικό που καίει Γεωργιάδη-ΝΔ και αποκαλύψεις για μαύρο ταμείο του ΚΕΕΛΠΝΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-29-noembriou-2017#ixzz4zoFK63np

Exit mobile version