Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το «Κίνημα αλλαγής» που διαδέχτηκε το κλεφτοΠασόκ θα κληρονομήσει και τα χρέη του;

Το «Κίνημα αλλαγής» που διαδέχτηκε το κλεφτοΠασόκ θα κληρονομήσει και τα χρέη του;

Μετά τον (θηλυκού γένους) αρχηγό ενός κόμματος (;) το οποίο ακόμη δεν υφίσταται, μάθαμε πλέον και την προτεινόμενη ονομασία του.

Ο λόγος για τον «νέο κυοφορούμενο φορέα της Κεντροαριστεράς», ο οποίος ως προτεινόμενη ονομασία έχει το «Κίνημα Αλλαγής». «Νονοί» είναι η Γεννηματά και ο Θεοδωράκης και ήδη οι πρώτοι… πονοκέφαλοι έχουν να κάνουν με τα «αρχικά» της συγκεκριμένης κομματικής ονομασίας.

«ΚΙΝ.Α»; «Κ.ΑΛΛΑ»; «ΚΙ.ΑΛΛΑ»; «ΚΙΝ.ΑΛ»; «Κ.ΑΛ»; Είναι φανερό, πάντως, ότι και οι δύο προτεινόμενες λέξεις έχουν άμεση ιστορική σχέση με το «παλιό καλό ΠΑΣΟΚ», καθώς οι λέξεις «Κίνημα» και «Αλλαγή» παραπέμπουν ευθέως στην πολιτική φρασεολογία και πρακτική του λαοπλάνου και εκ των πλέον βασικών καταστροφέων της Ελλάδος, Ανδρέα Παπανδρέου.

Αυτό, όμως, οδηγεί σε γκρίνιες τους λοιπούς συνοδοιπόρους του εκκολαπτόμενου νέου μορφώματος, με την πρώτη αντίδραση να έρχεται από την πλευρά της… ΔΗΜΑΡ, από την οποία με ενόχληση άφηναν να διαρρεύσει ότι δεν είχαν την παραμικρή ενημέρωση, σημειώνοντας ότι οι βιαστικές αποφάσεις ακυρώνουν τον χαρακτήρα της συλλογικής προσπάθειας. Ενδεικτική είναι και η ανακοίνωση της (ναι, έχουν και τέτοια!) Εκτελεστικής Επιτροπής της.

Τελειώνουμε, επί του παρόντος, με μια απαραίτητη ερώτηση με το ανάλογο νόημα: το «Κίνημα Αλλαγής» (ή όπως κι αν ονομαστεί, τέλος πάντων) θα κληρονομήσει, εκτός από τις λέξεις – σύμβολα του ΠΑΣΟΚ και τα χρέη του; Τι ρωτάμε, ε;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kinhma-allaghs-to-proteinomeno-onoma-gia-th-nea-metamfiesh-tou-kleftopasok#ixzz4zpXKrrd3

Exit mobile version