Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Μέχρι και η Ρωσία τιμά τα αθώα θύματα που σφαγιάστηκαν από τους κομμουνιστές, η χώρα-μητέρα του κομμουνισμού και εδώ στην Ελλάδα, υπάρχει σιγή ιχθύος για τα χιλιάδες αθώα θύματα στον Μελιγαλά. Εδώ στην Ελλάδα κυβερνούν οι ηττημένοι και μάλιστα τολμούν σε πορείες τους να αναφωνούν συνθήματα τύπου ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Μελιγαλάς. Είμαστε η ντροπή του κόσμου, γιατί λαός που δεν τιμά τους νεκρούς του δεν του αξίζει τίποτε!

Κ.Δ.

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Έχει δίκιο το ΕΛΑΜ – Το ενιαίο κράτος είναι η μοναδική σωστή λύση! ΒΙΝΤΕΟ

Πολύ σωστά τοποθετήθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός στην τηλεοπτική του συνέντευξη. Σήμερα όλοι, από οποιοδήποτε πολιτικό τζάκι και αν προέρχονται, πολεμούν την Ορθόδοξη πίστη των Ελλήνων και πολλές φορές ακόμα και η ίδια η Εκκλησία κωφεύει. Υπάρχουν μάλιστα διάφοροι ιεράρχες, οι οποίοι τάσσονται υπέρ των λαθρομεταναστών, υπέρ των απίστων. Μόνο η Χρυσή Αυγή είναι δίπλα μας και στηρίζει το τελευταίο προπύργιο του Έθνους των Ελλήνων, αυτό της Ορθόδοξης Πίστης.

Ελένη

Π. Ηλιόπουλος: Οι ραγιάδες του ΣΥΡΙΖΑ στρώνουν κόκκινο χαλί στον σουλτάνο Ερντογάν – ΒΙΝΤΕΟ

Δουλεύεις μια ζωή σαν το σκυλί για να πάρεις σύνταξη και ενώ κάνεις την αίτηση και λες έστω και μειωμένα θα πάρω… 3 και 60 σου έρχονται στο κεφάλι νέες μειώσεις προτού καλά καλά πάρεις την πρώτη σου σύνταξη. 40% μειώσεις είπανε και κλαίω τα χρόνια που δούλεψα για να έχω λίίγες οικονομίες στην άκρη να περάσω ήσυχα τα γεράματά μου. Δεν ήξερα να γίνω κλέφτης σαν αυτούς να ζω πλουσιοπάροχα και να έχω να ταϊσω και τα δισέγγονά μου. Πρέπει επιτέλους να έρθει κοινωνική δικαιοσύνη στην Ελλάδα και αυτήν μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να την επιτύχει. Οι κλέφτες επιτέλους να μπούνε στην φυλακή και να μας δώσουν πίσω ό,τι μας κλέψανε.

Μάνος, Ηλιούπολη

Γ. Λαγός στην Εγνατία TV: Μόνο η Χρυσή Αυγή υπερασπίζεται την Θρησκευτική Πίστη των Ελλήνων – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-30-noembriou-2017#ixzz4zukjrojz

Exit mobile version