Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έπαθαν ζημιά! Σταματά η κυκλοφορία του «Κυριακάτικου Ριζοσπάστη»

Έπαθαν ζημιά! Σταματά η κυκλοφορία του «Κυριακάτικου Ριζοσπάστη»

Μια ευχάριστη έκπληξη μας επεφύλασσε η πατσαβουροφυλλάδα του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ).

Στην προτελευταία του σελίδα υπήρχε ανακοίνωση –εν είδει διαφήμισης- που γνωστοποιούσε ότι καταργείται η κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας του ΚΚΕ και ενσωματώνεται στο φύλλο του Σαββάτου. Η επιλογή αυτή έχει ως αποτέλεσμα αυτή η έκδοση να αποκτά χαρακτηριστικά έκδοσης Σαββατοκύριακου.

Η σχετική ανακοίνωση έγραφε συγκεκριμένα: «Από το Σάββατο 9 Δεκέμβρη ο “Κυριακάτικος Ριζοσπάστης” σε νέα έκδοση που θα κυκλοφορεί Σαββατοκύριακο- 40 σελίδες, αρθρογραφία, επικαιρότητα, ρεπορτάζ, ιστορικά αφιερώματα, ειδικές σελίδες για τους εργαζόμενους, τις γυναίκες, την ιδεολογία, την επιστήμη». Στο τέλος της ανακοίνωσης – διαφήμισης υπήρχε το σύνθημα – προτροπή: «Στη μάχη για την άνοδο της κυκλοφορίας».

Αυτό το τελευταίο μοιάζει με την γνωστή ρήση «παρηγοριά στον άρρωστο» και με προσπάθεια απόκρυψης της θλιβερής (για το ΚΚΕ) πραγματικότητας. Φαίνεται ότι οι φραγκοφονιάδες του ΚΚΕ δεν είχαν άλλα περιθώρια αν(τ)οχής ως προς την Κυριακάτικη έκδοση του «Κυριακάτικου Ριζοσπάστη», παρότι τα 5.000 περίπου φύλλα που πούλαγε ήσαν υπερδιπλάσια από τα κάτι παραπάνω από 2.000 που πουλάει σε καθημερινή βάση (τουλάχιστον έχουν… υπερδιπλάσια κυκλοφορία από τα 1.000 φύλλα της «Αυγής» των «αναθεωρητών»…) και γι’ αυτό έβαλαν «λουκέτο».

Ευχόμαστε ολόψυχα η απόφαση για μη έκδοση του «Κυριακάτικου Ριζοσπάστη» να επεκταθεί και τις επόμενες ημέρες, οπότε το μόνιμα προδοτικό αυτό έντυπο να πάψει πλέον να κυκλοφορεί, ώστε να μην μολύνει ακόμη περισσότερο τον αέρα που αναπνέει ο Ελληνικός Λαός.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/stamata-h-kukloforia-tou-kuriakatikou-rizospasth.-chontra-zoria-gia-tous-fr#ixzz4zxMMdwb3

Exit mobile version