Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αθωώθηκαν οι αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού που αρνήθηκαν να γίνουν υπηρέτες των λαθρομεταναστών

Αθωώθηκαν οι αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού που αρνήθηκαν να γίνουν υπηρέτες των λαθρομεταναστών

Η μετατροπή του Ελληνικού Στρατού από φύλακα και προστάτη του Ελληνικού Έθνους σε υπηρέτη των λαθρομεταναστών από την ανθελληνική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δημιούργησε έντονες αντιδράσεις μέσα στις τάξεις του Ελληνικού Στρατού, αντιδράσεις που δικαιώνονται σήμερα για πρώτη φορά με την αθώωση του υπολοχαγού Μιλτιάδη Τοκατλίδη, ενώ εκκρεμεί η έτερη αθώωση του Α/λχία Ευάγγελου Φώτη.

Η μετατροπή του στρατεύματος σε υπηρέτη των λαθρομεταναστών από την ανθελληνική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φέρνει αντιμέτωπους με την στρατιωτική δικαιοσύνη αξιωματικούς του Ελληνικού Στρατού που ορθώς αρνούνται να εκτελέσουν διαταγές που δεν προβλέπονται μέσα στις επιταγές του Δόγματος του Ελληνικού Στρατού. Υπενθυμίζουμε ότι η άρνηση εκτέλεσης διαταγής επιφέρει σύμφωνα με τον Στρατιωτικό Ποινικό Κώδικα (ν.2287/1995 – ΦΕΚ Α΄ 20/1.2.1995) την προσαγωγή σε πειθαρχική εξέταση.

Όμως στο άρθρο 53 περί ανυπακοής, στο εδάφιο 2, αναφέρεται ότι «η πράξη δεν είναι άδικη αν η προσταγή ή η υπηρεσία είναι προδήλως παράνοµη». Το περιεχόμενο αυτού του εδαφίου ισχύει πλήρως στις περιπτώσεις του Υπολοχαγού Μιλτιάδη Τοκατλίδη και του Α/λχία Ευάγγελου Φώτη, όπως άλλωστε είχε επισημάνει ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή με προηγούμενη ανάλυση αυτού του θέματος. Επιπροσθέτως την ίδια γνώμη με την ανάλυση του Λαϊκού Σύνδεσμου ασπάζονται και έγκριτα δικηγορικά γραφεία που εξειδικεύονται στην στρατιωτική δικαιοσύνη.

Η εξέλιξη αυτής της υπόθεσης βαίνει καλώς μιας και στις 30 Νοεμβρίου 2017 ο κ. Τοκατλίδης ορθώς αθωώθηκε σχετικά με την άρνηση του να εκτελέσει υπηρεσία σε στρατόπεδο λαθρομεταναστών (hotspot) ενώ η εκδίκαση του κ. Φώτη για τον ίδιο λόγο πήρε αναβολή.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις επιταγές του Δόγματος του Ελληνικού Στρατού στηρίζει πλήρως του αξιωματικούς του Ελληνικού Στρατού στην απόφαση τους σχετικά με την άρνηση εκτέλεσης υπηρεσιών σε στρατόπεδα λαθρέποικων.

Η αποστολή του Ελληνικού Στρατού, όπως έχει εκφραστεί σε κάθε ευκαιρία από τον Γενικό Γραμματέα κ. Νικόλαο Μιχαλολιάκο, είναι η δυναμική απώθηση των λαθροεισβολέων και η αυστηρή φύλαξη των συνοριακών γραμμών.

Διαβάστε επίσης: Ξεκινούν αντιδράσεις μέσα στο στράτευμα για την μετατροπή του από φύλακα του Ελληνικού Έθνους σε υπηρέτη των λαθρομεταναστών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prwth-athwwtikh-apofash-gia-ajiwmatikous-tou-ellhnikou-stratou-pou-arnhthhk#ixzz50186OSzO

Exit mobile version