Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στο αρχείο η υπόθεση με τον “μικρό Αμίρ”: Έπεσε η αυλαία στην παραμύθα της παγκοσμιοποίησης με την δήθεν “ρατσιστική επίθεση”

Στο αρχείο η υπόθεση με τον “μικρό Αμίρ”: Έπεσε η αυλαία στην παραμύθα της παγκοσμιοποίησης με την δήθεν “ρατσιστική επίθεση”

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η υπόθεση με την δήθεν επίθεση στον αφγανό Αμίρ, που δήθεν κληρώθηκε ως σημαιοφόρος, τίθεται στο αρχείο. Αξίζει να θυμηθούμε την υπόθεση, ώστε να γίνει αντιληπτό το μέγεθος και η υφή της προπαγάνδας που ταΐζουν οι νταβατζήδες το πόπολο.

Ο Αμίρ υποτίθεται ότι κληρώθηκε να πάρει την σημαία του σχολείου του, γεγονός που (πάλι υποτίθεται απετράπη) από τον διευθυντή του σχολείου του, ο οποίος του έδωσε μία ταμπέλα να κρατάει.

Λίγες μέρες μετά το σπίτι του μικρού Αμίρ υποτίθεται ότι δέχτηκε επίθεση ακροδεξιών, οι οποίοι πέταξαν πέτρες στο σπίτι και άφησαν και ένα χαρτόνι με απειλητικό μήνυμα προς το παιδί. Ακολούθως, ο Τσίπρας (χωρίς υποτίθεται) κάλεσε τον μικρό Αμίρ στο Μέγαρο Μαξίμου και του χάρισε μία ελληνική σημαία, την οποία χρέωσε στον κρατικό προϋπολογισμό.

Το πρώτο πρόβλημα στην όλη ιστορία του Αμίρ είναι ότι δεν ξεκίναγε με την φράση «μια φορά κι έναν καιρό». Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι επρόκειτο για ένα παιδί της Ε’ Δημοτικού και συνεπώς δεν μπορούσε να πάρει μέρος στην κλήρωση. Το τρίτο πρόβλημα ήταν ότι τόσο ο μικρός, όσο και η μητέρα του είχαν ξεκαρδιστεί στα γέλια μετά την «σφοδρή ακροδεξιά επίθεση». Το τέταρτο πρόβλημα ήταν ότι το απειλητικό σημείωμα στο χαρτόνι το είχε γράψει κάποιος που δεν ήξερε ούτε στοιχειώδη ελληνικά.

Λογικό, λοιπόν, η υπόθεση αυτή να τεθεί στο αρχείο γιατί ακόμα και η καλύτερη αστυνομία δεν μπορεί να ανακαλύψει ανύπαρκτους δράστες, ιδιαιτέρως αν από πριν έχουν αποκλειστεί οι έρευνες στην κατεύθυνση των προβοκατόρων.

Κάπως έτσι, λοιπόν, κλείνει άλλη μία παραμύθα με την οποία τα κανάλια των νταβατζήδων και τα κόμματα της διαπλοκής τάισαν τον Ελληνικό Λαό για να τον πείσουν να αποδεχτεί την λαθρομετανάστευση. Εδώ, βέβαια, αξίζει να θυμηθούμε και κάτι άλλο και αναδημοσιεύουμε από το βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Νέα Σπάρτη σχετικά με τα απόρρητα έγγραφα Σόρος:

«Επανερχόμενοι στα προγράμματα των Ευρωεκλογών του Open Society Foundation, μπορούμε να βρούμε την Media Diversity Institute και το πρόγραμμα αξίας 50 χιλιάδων δολαρίων για «την προώθηση συμπεριφορών αποδοχής» και την «διασπορά θετικών ιστοριών για τη μετανάστευση». Θυμάστε «ειδήσεις» που κυκλοφορούσαν την περίοδο των Ευρωεκλογών σχετικά με «πρόσφυγες που βοηθούσαν Έλληνες»; Τώρα, τουλάχιστον, μπορούμε να φανταστούμε το ποιος ενδεχομένως χρηματοδότησε αυτές τις ειδήσεις, που «ξαφνικά» πλημμύρισαν προεκλογικά τους δέκτες μας. Το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα τέτοιες ιστορίες βγαίνουν στην δημοσιότητα και ενίοτε αποδεικνύεται το ψεύδος τους, αποτελεί ένδειξη ότι το εν λόγω πρόγραμμα συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sto-archeio-h-upothesh-me-ton-mikro-amir-elabe-telos-h-nea-paramutha-ths-pa#ixzz501LD7P4j

Exit mobile version