Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ακτιβισμός της Χρυσής Αυγής και οι παρακρατικοί καραγκιόζηδες του Ρουβίκωνα – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

YouTube Poster

Απίστευτη υπερπροβολή και καθημερινή διαφήμιση από όλα τα ΜΜΕ των νταβατζήδων απολαμβάνουν τα χαϊδεμένα παρακρατικά κοπρόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ, με την επωνυμία “Ρουβίκωνας”.

Οι καραγκιόζηδες – πάντα υπό την προστασία του αριστερού κράτους και με καλυμμένα τα πρόσωπά τους – κάνουν “ακτιβισμό” της πλάκας και διαφημίζονται πάντα “πρώτο θέμα” από Χατζηνικολάου, Ευαγγελάτο, Θέμο Αναστασιάδη, Σρόιτερ και όλη την αφρόκρεμα της συστημικής παραπληροφόρησης!

Κλασικό παράδειγμα τα χθεσινά καραγκιοζιλίκια στην ΔΕΗ: κάτι λαχανιασμένοι μεσήλικες Ρουβίκωνες, αγκομαχώντας – αφού δεν μπορούσαν ούτε να ανέβουν τις σκάλες – έκαναν συστάσεις σε γνωστό κρατικοδίαιτο λαμόγιο (το οποίο χαζογέλαγε και κορόιδευε τους επαναστάτες της πορδής).

Και αυτή η ενέργεια ήταν μία φθηνή απομίμηση του δυναμικού ακτιβισμού της Χρυσής Αυγής, που εδώ και χρόνια πολεμά το ανθελληνικό Σύστημα και έχει πληρώσει την δράση της αυτή με διώξεις, φυλακίσεις και δολοφονίες.

Στο βίντεο που δημοσιεύουμε μπορείτε να δείτε απ’ τη μία τα καραγκιοζιλίκια του Ρουβίκωνα (που διαφημίστηκαν από όλα τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής) και απ’ την  άλλη μία από τις εκατοντάδες παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής που δίνει καθημερινά τη μάχη ενάντια στο κατεστημένο, εντός και εκτός βουλής.

Την συγκεκριμένη δράση της Χρυσής Αυγής στα κεντρικά της ΔΕΗ (που επιχείρησαν να αντιγράψουν οι Ρουβίκωνες και έγιναν ρεζίλι αγκομαχώντας) ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-parakratikoi-karagkiozhdes-tou-roubikwna-kai-o-aktibismos-ths-chrushs-au#ixzz50233IekE

Exit mobile version