Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η “Black Friday” ενός ολόκληρου Έθνους και ο ρωμαϊκός θρίαμβος της Φώφης Γεννηματά – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Η “Black Friday” ενός ολόκληρου Έθνους και ο ρωμαϊκός θρίαμβος της Φώφης Γεννηματά - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

«Των οικιών υμών εμπιπραμένων υμείς άδετε»

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 όταν και έλαβε χώρα ο πρώτος γύρος των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, οι “νταβατζήδες” της δημόσιας ζωής της χώρας θριαμβολογούσαν για την μεγάλη προσέλευση στις κάλπες των υποτιθέμενων οπαδών του “νέου” ΠΑΣΟΚ. Ήταν η black Sunday της πολιτικής ζωής της χώρας… Λίγες ημέρες μετά και συγκεκριμένα την Παρασκευή που πέρασε, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017, είχαμε την “black friday” των νεοελλήνων.

Σε μία χώρα η οποία πραγματικά σαπίζει από κάθε άποψη και διέρχεται μία σφοδρή οικονομική, ηθική και πολιτική κρίση, οι αγέλες των καταναλωτών έκαναν από νύχτας βαθείας ουρές ατέλειωτες έξω από τα καταστήματα περιμένοντας να θυσιάσουν στον Μολώχ του καταναλωτισμού, που είναι ο σύγχρονος θεός του μαζανθρώπου. Και πραγματικά με φαινόμενα σαν και αυτά είναι να προβληματίζεται κανείς σοβαρά εάν αξίζει να ασχολείται με την πολιτική και με το τι συμβαίνει σε αυτή τη χώρα! Όμως, για εμάς τους Εθνικιστές, αυτά είναι γνωστά εδώ και πολλά χρόνια. Προσωπικώς είχα την κακή τύχη στην ηλικία των 16 ετών να δω τις ουρές έξω από τα σούπερ μάρκετ όταν ο Ελληνικός Στρατός σφαγιαζόταν στην Κύπρο το 1974 και δεν μου κάνουν εντύπωση ούτε αποτελούν για εμένα έκπληξη η “black Friday” του 2017. Αγωνιζόμαστε για το Έθνος μας, αγωνιζόμαστε για την Τιμή μας και την Αξιοπρέπειά μας, για την Ιδεολογία μας και όχι για τον μαζάνθρωπο.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ! (ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ…)

Την αμέσως επόμενη ημέρα από αυτήν της “μαύρης Παρασκευής”, της καταναλωτικής πανδαισίας, είχαμε μία δημοσκόπηση στην εφημερίδα “Τα Νέα” σύμφωνα με την οποία το θαύμα που ονειρευόντουσαν κάποιοι που φαντάζονται τον εαυτό τους πολύ σπουδαίο σε αυτή τη χώρα έγινε πραγματικότης! Η Φώφη Γεννήματα είναι πλέον η πρώτη σε δημοτικότητα πολιτικός και το ΠΑΣΟΚ ανέβηκε από το 6% στο 12,5%! Σχετικά με όλα αυτά είχε γράψει η εφημερίδα μας τα παρακάτω δύο σχεδόν ολόκληρους μήνες πριν:

“ΣΕ ΤΕΛΜΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ:  ΤΕΤΑΡΤΗ 4 0ΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017, ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 1052, ΣΕΛΙΔΑ 3: “Τα μεγάλα συμφέροντα θέλουν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία: Από την μία πλευρά η αναβολή της εκλογής ηγεσίας στο… νέο κόμμα, το οποίο θα προκύψει από το ΠΑΣΟΚ και από την άλλη τα συνεχή σφάλματα του Πάνου Καμμένου δημιουργούν ένα τοπίο ανοιχτό στην ως άνω αναφερόμενη προοπτική. Άγνωστο παραμένει πόσο θα δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνά μαζί με τους ΑΝΕΛ…. Είναι γνωστό ότι τα μεγάλα συμφέροντα τόσο τα ημεδαπά, όσο και τα αλλοδαπά επιθυμούν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία… Θέλουν με κάθε τρόπο να είναι το ΠΑΣΟΚ το τρίτο κόμμα της χώρας στην θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ …”

ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ

Ουδεμία έκπληξη, λοιπόν, σε εμάς από το αποτέλεσμα αυτής της δημοσκοπήσεως. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εφημερίδα “Τα Νέα” στο εκδοτικό σημείωμα με τον τίτλο “Μηνύματα”, στο ανυπόγραφο κείμενο τονιζότανε ότι ήταν αναμενόμενη η εκτόξευση στο 12,5% από την μεγάλη προσέλευση στις κάλπες στις εσωκομματικές εκλογές!

Μόνο που όλοι γνωρίζουν σε αυτή την χώρα ότι αυτή η προσέλευση είχε γίνει και με την ολόθερμη βοήθεια της Νέας Δημοκρατίας, η οποία βλέποντας ότι δεν μπορεί να πάρει κατ’ ευθείαν τους ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθεί να τις μεταθέσει με κάθε τρόπο προς το ΠΑΣΟΚ και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, αρκετοί οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας πήγαν και ψήφισαν ως … Πασόκοι!

Εδώ και μήνες στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, στις εκτιμήσεις που κάνουμε στα πολιτικά μας όργανα (Πολιτικό Συμβούλιο, Κεντρική Επιτροπή) γνωρίζαμε τι θα συμβεί, γνωρίζαμε ότι πολύ σύντομα το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις θα είναι διψήφιο, αλλά περιμέναμε να είναι λίγο περισσότερο έξυπνοι αυτοί που στήνουν όλα αυτά τα παιχνίδια. Περιμέναμε να τους πάνε από το 6% στο 8% με 9%, όπως έκανε ο ΣΚΑΪ του Αλαφούζου μέσω του καθηγητή Μαραντζίδη. Φαίνεται όμως πως βιάζονται και έτσι έκαναν όχι μόνον το 6%, 12,5%, αλλά προβίβασαν και σαν πρώτο πρόσωπο σε δημοτικότητα στην πολιτική ζωή της Ελλάδος την Φώφη Γεννηματά! Μιλάμε για έναν ρωμαϊκό θρίαμβο στην κυριολεξία. Όπως πάνε σε λίγο καιρό θα την έχουν κάνει και πρωθυπουργό.

Πρωθυπουργό των δημοσκοπήσεων όμως… Γιατί από δημοσκοπήσεις έχουμε δει πολλές, έχουμε δει την ΔΗΜΑΡ στο 18%, το Ποτάμι στο 15% και άλλα πολλά, αλλά στην κάλπη ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα.

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ “BLACK FRIDAY”

Εν τοιαύτη περιπτώσει εμάς σαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μας ενδιαφέρει το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να ελευθερώσουμε την Πατρίδα μας. Δεν μας απασχολεί ποια θέση θα έχει το ΠΑΣΟΚ στο θέατρο Σκιών, το οποίο είναι κατ’ ουσίαν η πολιτική ζωή της χώρας. Θέλουμε την Ελλάδα μας Εθνικιστική και θέλουμε όλη την Ελλάδα Εθνικιστική και όχι ένα ποσοστό της.

Όσο όμως υπάρχουν φαινόμενα σαν αυτό με τις ουρές την “black Friday” και ο λαός μας είναι μια καταναλωτική αγέλη δεν πρόκειται να γίνει τίποτε. Μόνον εάν ξυπνήσουν οι Έλληνες θα σωθεί η Πατρίδα και μόνον τότε.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-black-friday-enos-oloklhrou-ethnous-kai-o-rwmaikos-thriambos-ths-fwfhs-ge#ixzz5024GoHJZ

Exit mobile version