Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοίτα ποιος μιλάει: Σύριζα και κόμμα Λεβέντη καβγαδίζουν για την «ισότιμη προβολή των κομμάτων» – Μόνο στην Χρυσή Αυγή όλοι οι νταβατζήδες ρίχνουν μαύρο!

Κοίτα ποιος μιλάει: Σύριζα και κόμμα Λεβέντη καβγαδίζουν για την «ισότιμη προβολή των κομμάτων» - Μόνο στην Χρυσή Αυγή όλοι οι νταβατζήδες ρίχνουν μαύρο!

Δύο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα λέει ο θυμόσοφος Ελληνικός Λαός και πραγματικά δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο ταιριαστή παροιμία για την συζήτηση που εκτυλίχτηκε στη Βουλή ανάμεσα υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, και τον γιό του Λεβέντη σχετικά με την ισότιμη προβολή των κομμάτων.

Η ερώτηση απευθυνόταν από ένα κόμμα που λαμβάνει υπερβολική προβολή για τα ποσοστά του προς έναν υπουργό, ο οποίος προ ολίγου καιρού ήθελε να οργανώσει την ελληνική τηλεόραση στα πρότυπα της Ρουμανίας του Τσαουσέσκου ή ακόμα καλύτερα στα πρότυπα της Βόρειας Κορέας.

Ο υπουργός δεν μπορούσε να μπει στον πυρήνα της ερωτήσεως και έτσι αποφάσισε αντί να απαντήσει να μιλήσει για περισσότερες προσλήψεις στην ΕΡΤ, προκειμένου βεβαίως να απευθυνθεί στο κομματικό του ακροατήριο στην δήθεν «κρατική» τηλεόραση.

Βεβαίως, ο υπουργός δεν θα μπορούσε να μπει στον πυρήνα της ερωτήσεως, αφού μια οποιαδήποτε ερώτηση για την ισότιμη προβολή των κομμάτων, προφανώς θα έπρεπε να αφορά αποκλειστικά και μόνο την Χρυσή Αυγή, το μοναδικό κόμμα, το οποίο παρότι Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου δεν λαμβάνει κανενός είδους προβολή των θέσεών του παρά μόνο ύβρεις και συκοφαντίες από τα μέσα της διαπλοκής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/koita-poios-milaei-suriza-kai-komma-lebenth-suzhtane-thn-isotimh-probolh-tw#ixzz5025DTV5Y

Exit mobile version