Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Με νύχια και με δόντια προσπαθούν οι αναρχομπαχαλάκηδες να περάσουν στους Έλληνες ότι είναι η φωνή αντίστασης και στέκουν δήθεν στο πλευρό τους. Γι΄ αυτό στήνουν διάφορα τηλεοπτικά πανηγυράκια με τον Ρουβίκωνα, αλλά να ξέρουν πως ως Έλληνες δεν ψαρώνουμε με την τρισάθλια προπαγάνδα τους. Εμείς ξέρουμε και ποιος στάθηκε δίπλα μας όταν πήγαν να μας κόψουν το ρεύμα και ποιος ήταν δίπλα μας, όταν έγιναν οι πλημμύρες και οι σεισμοί. Ξέρουμε ποιοι ψήφισαν μνημόνια και ποιοι όχι. Τέλος, βρε γελοίοι εκεί στον Ρουβίκωνα δεν ξέρετε τι είναι η ΔΕΔΔΗΕ και τι η ΔΕΗ και ποιος είναι υπεύθυνος για το ρεύμα; Μου θέλετε και ακτιβισμούς!

Θοδωρής, Άρτα

Στο αρχείο η υπόθεση με τον “μικρό Αμίρ”: Έπεσε η αυλαία στην παραμύθα της παγκοσμιοποίησης με την δήθεν “ρατσιστική επίθεση”

Εγώ προσωπικά δεν περίμενα και κάτι άλλο σχετικά με τον Αμίρ, περίμενα ότι η υπόθεση θα μπει στο αρχείο. Άλλωστε η προπαγάνδα πέρασε στα κανάλια, τελείωσε το παραμύθι, όποιος το ‘χαψε το ‘χαψε και τώρα βλέπουμε από αύριο. Είναι τόσο κακοστημένη αυτού του είδους η προπαγάνδα, που μέχρι και ο Αμίρ ξέσπασε στα γέλια γιατί εμείς ως Έλληνες γελάμε εδώ και χρόνια. Γελάμε με τα χάλια τους και περιμένουμε με προσμονή να βγει η Χρυσή Αυγή και να βάλει τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του, γιατί καλό από δαύτους δεν περιμένουμε. Μόνο ελπίζουμεε ότι θα καταλήξουν στην φυλακή ή θα είναι σε κανένα ξερονήσι να κάνουν μόνιμες διακοπές.

Λάζαρος Δ.

Ελένη Ζαρούλια: Μόνο αν κλείσουμε τα σύνορα, θα προστατευθούμε από την ισλαμική τρομοκρατία! ΒΙΝΤΕΟ

Μας δείχνουν τα παιδιά των λαθρομεταναστών που ζουν στην ανέχεια και στο κρύο για να τα συμπονέσουμε και να τα λυπηθούμε. Μας έδειχναν θυμάμαι έναν μήνα την εικόνα του νεκρού παιδιού στην Κω και όσους δεν τους θέλαμε εδώ μας κατηγορούσαν ως Χρυσαυγίτες, μιας που οι ίδιοι βρισκόντουσαν σε πλήρη άρνηση με την πραγματικότητα η οποία είναι πως υπεύθυνοι για τον θάνατο αυτού του παιδιού ήταν οι τούρκοι δουλέμποροι και όλες οι μουσουλμανικές χώρες που δεν τους παρείχαν άσυλο. Σήμερα διάβασα πως η Ελλάδα παρουσιάζει αύξηση στην παιδική φτώχεια, μιας που ένα στα τρία ελληνόπουλα ζουν σε καθεστώς ακραίας φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού. Καμία φωτογραφία δεν είδα του Δημήτρη, του Βαγγέλη, του Κωστάκη που πεινάνε γιατί δεν έχουν ένα πιάτο φαγητό, κανένα καθεστωτικό ΜΜΕ δεν αφιέρωσε ρεπορτάζ για τις ψυχές αυτές που πληρώνουν καθημερινά τις δολοφονικές πολιτικές των ελληνικών κυβερνήσεων και της Ε.Ε. Γιατί να δώ άραγε ένα ελληνόπουλο που ζει μέσα στις κακουχίες στην τηλεόραση; Τα ΜΜΕ δεν προάγουν τον… ρατσισμό, αλλά τον δήθεν ανθρωπισμό. Ξυπνήσαμε ξεφτίλες!

Πάνος Λ.

Επιβεβαίωση ΕΛΑΜ: Όλοι αποδέχονται την ομοσπονδία πλην του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-2-dekembriou-20171#ixzz503kj5SOf

Exit mobile version