Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Εύβοια, Ημαθία, Κομοτηνή

Την Κυριακή 26/11/2017 κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής του νομού Ευβοίας, πραγματοποίησε ενημερωτική δράση σε χωριά του δήμου Διρφύων -Μεσσαπίων της Εύβοιας. Σκοπός της δράσης ήταν αφ΄ενός μεν η ενημέρωση των κατοίκων πάνω στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και αφ΄ετέρου ανοιχτή συζήτηση με θέμα την εθνική αγροτική πολιτική μιάς και η δράση αυτή συνέπεσε με την συγκομιδή και την παραγωγή του ελαιολάδου.Οι κάτοικοι άκουσαν με προσοχή τις θέσεις της Χρυσής Αυγής στο θέμα που αφορά την εθνική αγροτική πολιτική και τους διενεμήθη έντυπο ενημερωτικό υλικό.Το κλιμάκιο τους ευχήθηκε καλή σοδειά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις  επόμενες μέρες.

 

Κλιμάκιο συναγωνιστών προέβη την περασμένη Παρασκευή σε ενημερωτική δράση στη λαϊκή αγορά του Μακροχωρίου Ημαθίας, διανέμοντας εφημερίδες του Κινήματος καθώς και ενημερωτικό υλικό για την δίκη της Χρυσής Αυγής, προκειμένου ο κόσμος να ενημερωθεί από κοντά για τις πολιτικές θέσεις μας, αλλά και για την πραγματική εξέλιξη της δίκης, χωρίς την παραπληροφόρηση-αποσιώπηση εκ μέρους των καθεστωτικών ΜΜΕ.

Αποκλεισμένοι από σχεδόν όλα τα μέσα επικοινωνίας με τον Ελληνικό λαό, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει ακάθεκτη την ενημερωτική εκστρατεία σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Απόδειξη του ότι ο κόσμος αγκαλιάζει και στηρίζει μαζικά το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών ήταν για άλλη μια φορά η θετικότατη ανταπόκρισή του στη θέα των Συναγωνιστών, καθώς και οι πολυάριθμες αυθόρμητες εκδηλώσεις συμπαράστασης στον αγώνα τους.

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου το απόγευμα, συναγωνιστές της Τ.Ο. Κομοτηνής, παρουσία του γραμματέα συναγωνιστή Αλατζά Λευτέρη, μετέβησαν στην  περιοχή των Σαπών και παρέδωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένεια συμπατριωτών μας που μαστίζεται από την ανεργία. Όπου η απουσία της κρατικής ανθελληνικής μηχανής βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από τις ανάγκες των πτωχών πλέον συμπατριωτών μας, οι Έλληνες Εθνικιστές είναι πάντα δίπλα τους. Με τη δύναμη που πηγάζει από την ατσαλένια θέληση των Συναγωνιστών, προσφέρουμε ένα μικρό δείγμα συμπαράστασης σε οικογένειες που μας έχουν πραγματικά ανάγκη. Η Χρυσή Αυγή υπενθυμίζει σε όλους ότι κανείς Έλληνας δεν είναι μόνος του. Είμαστε δίπλα του και προσφέρουμε ό,τι η τρόικα και οι εγχώριες πολιτικές θεραπαινίδες της, δεξιές κι αριστερές, του στερούν.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-hmathia-komothnh#ixzz506ntendg

Exit mobile version