Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νουθεσίες Κοτζιά ενόψει επίσκεψης Ερντογάν: Να μην ενοχλήσει κανείς τον “μεγάλο τούρκο ηγέτη”!

Νουθεσίες Κοτζιά ενόψει επίσκεψης Ερντογάν: Να μην ενοχλήσει κανείς τον “μεγάλο τούρκο ηγέτη”!

Το στίγμα της δουλικότητας και του ραγιαδισμού έδωσε ο υπουργός εξωτερικών του Σύριζα, Κοτζιάς ενόψει της επίσκεψης του σουλτάνου Ερντογάν στην Αθήνα και του ανθελληνικού σόου που αναμένεται να δώσει στην Θράκη, όπου οι τουρκοπράκτορες στην κυριολεξία θα ξεσαλώσουν!

Η εθνομηδενιστική κυβέρνηση των ραγιάδων, αφού αναγνώρισε τους τουρκόφρονες στην Θράκη με την σύμφωνη γνώμη και της ΝΔ, αναμένεται να στρώσει κόκκινο χαλί στον… πασά Ερντογάν, απεμπολώντας τα εθνικά μας συμφέροντα.

Ο “σουλτάνος” Ταγίπ αναμένεται στην Ελλάδα στις 7 Δεκεμβρίου μαζί με τον προσωπικό του στρατό, καθώς θα συνοδεύεται από 250 άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας! Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνδρες αυτοί είναι πολύ πιθανόν να διασπαρούν και στη Θράκη, μιας και εκεί ο Ερντογάν θα δώσει μια άνευ προηγουμένου παράσταση τουρκικής προπαγάνδας.

Μπροστά σε όλα αυτά λοιπόν ποια είναι η στάση της αριστερής κυβέρνησης; Αναμένει τον Ερντογάν με προσμονή και χαρά!

Ο Κοτζιάς συγκεκριμένα δήλωσε στο ραδιόφωνο του Alpha πως θεωρεί καλό ότι ένα εκατομμύριο τούρκοι έκαναν διακοπές στην Ελλάδα και θέλοντας να υπογραμμίσει την δουλικότητα απέναντι στον σουλτάνο δήλωσε: «Εμείς δεν είμαστε πεισματάρηδες, μας εγκατέλειψε ο φίλος, είναι η φιλενάδα μας και δεν της μιλάμε. Εμείς κάνουμε πολιτική υπευθυνότητας, πολιτική η οποία δεν είναι προϊόν αδυναμίας, αλλά είναι προϊόν υπευθυνότητας».

Στην συνέχεια τόνισε πως προσβλέπει ο Ερντογάν να φτιάξει (!) την εικόνα του στην Ευρώπη μέσω της επίσκεψης στην Ελλάδα, καθώς πρόκειται για έναν έξυπνο άνθρωπο και μεγάλο τούρκο ηγέτη!

Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται και μεγάλη εξυπνάδα για να καταφέρεις αυτά που θέλεις, όταν απέναντί σου έχεις ραγιάδες και όχι εθνικές κυβερνήσεις.

Η θέση της Χρυσής Αυγής απέναντι στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον ενορχηστρωτή των συνεχόμενων παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου, της διχοτόμησης της Κύπρου, του τουρκικού επεκτατισμού, του ισλαμικού τόξου, της απόσχισης της Θράκης και υμνητή των σφαγέων του Ελληνισμού είναι ξεκάθαρη: ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nouthesies-kotzia-enopsei-episkepshs-erntogan-na-mhn-enochlhsei-kaneis-ton#ixzz508ByZ5RM

Exit mobile version