Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας! Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Χρυσής Αυγής στον συνοριακό σταθμό Ευζώνων – Φωτογραφίες, Βίντεο

 

Με αφορμή την έντονη κινητικότητα γύρω από το Μακεδονικό ζήτημα και την ένοχη σιωπή της ελληνικής κυβέρνησης για τα όσα ανησυχητικά διαδίδονται ως προς τον τρόπο επίλυσης του, κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής προέβη σήμερα το πρωί σε συμβολική συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας κοντά στα ελληνοσκοπιανά σύνορα και συγκεκριμένα στον τελωνειακό σταθμό Ευζώνων.

 

Για δύο περίπου ώρες οι συναγωνιστές είχαν την ευκαιρία να διανείμουν σε χιλιάδες οδηγούς προκηρύξεις και φυλλάδια με αντίστοιχο περιεχόμενο, δίνοντας το μήνυμα πως παρά τις μεθοδεύσεις των «συμμάχων» προς άμεση «επίλυση» του Μακεδονικού και την εναρμόνιση της ελληνικής πλευράς με ξεκάθαρα ανιστόρητες και εθνικά επικίνδυνες θέσεις, υπάρχει κι ένα κόμμα του κοινοβουλίου που δεν προτίθεται να παραμείνει άπραγο μπροστά στο διαφαινόμενο ιστορικό έγκλημα.

Η υπόθεση του Μακεδονικού βαραίνει, πλην των Ελλήνων εθνικιστών, με βαρύτατες ευθύνες όλο το πολιτικό φάσμα της χώρας και όλα ανεξαιρέτως τα θεσμικά του όργανα και πρόσωπα, που τώρα επιχειρούν να σκεπάσουν τις εγκληματικές τους παραλείψεις αλλά και ανιστόρητες προκλήσεις κάτω από το χαλί της επίσημης διπλωματικής οδού που ακολουθεί η χώρα στο εν λόγω μείζον ζήτημα. Έτσι, το αυτοαποκαλούμενο συνταγματικό τόξο, όσο οδεύει προς μία τελική συμφωνία τόσο πιο ανίκανο, λίγο και δειλό φαίνεται μπροστά στις εξελίξεις.

Ας μην ξεχνάμε εξάλλου την πρόσφατη επίσκεψη του δημάρχου Θεσσαλονίκης στα Σκόπια με στόχο την τόνωση της εμπορικής συνεργασίας ανάμεσα στα δύο κράτη που τελικά κατέληξε σε διπλωματικό «Βατερλώ», καθώς αυτή σημαδεύτηκε από την «ατυχία» του Μπουτάρη να τα αποκαλέσει με το όνομα «Μακεδονία». Λίγες ώρες αργότερα σε μια προσπάθεια του να δικαιολογηθεί τόνισε πως η κριτική εις βάρος του είναι άδικη καθότι γι’ αυτή του την πρωτοβουλία ενθαρρύνθηκε από το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο μέχρι σήμερα ουδεμία διάψευση έκανε επί του ζητήματος.

Όσο οι πολιτικοί της συμφοράς, του εθνομηδενισμού, του μπολσεβικισμού και του νεοφιλελευθερισμού προωθούν την πολιτική της υποδούλωσης και στα εθνικά θέματα, τόσο οι θεματοφύλακες των αξιών και των εθνικών συμφερόντων, οι εθνικιστές της Χρυσής Αυγής θα διεξάγουν με όλα τα μέσα τον Αγώνα για να αφυπνιστούν συνειδήσεις και να προστατευτεί η ιστορική κληρονομιά της Μακεδονίας και ολόκληρης της χώρας.

Δηλώσεις Συναγωνιστών Α. Ματθαιόπουλου και Χ. Χατζησάββα σε τοπικά μέσα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kanenas-sumbibasmos-gia-thn-makedonia-mas-sugkentrwsh-diamarturias-ths-chru#ixzz508DAg4lJ

Exit mobile version