Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπόκλιση Τσίπρα σε Μοσκοβισί και δέσμευση για συνέχιση των εθνοκτόνων Μνημονίων – Μόνο η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται στους τοκογλύφους! ΒΙΝΤΕΟ

Την γνωστή του βαθιά υπόκλιση μπροστά στους ευρωπαίους τοκογλύφους έκανε για ακόμη μια φορά ο παριστάνων τον πρωθυπουργό της Ελλάδος, Αλέξης Τσίπρας.

Το… παιδί της αριστεράς που θα έσκιζε τα μνημόνια μέσα σε μια νύχτα παρέδωσε διαπιστευτήρια στον ευρωπαίο επίτροπο Οικονομικών, Μοσκοβισί, καθώς στην συνάντηση που είχε μαζί του στην Λισαβόνα έστειλε μήνυμα για “επιτυχημένη ολοκλήρωση των προγραμμάτων”.

Ο Τσίπρας μίλησε πάλι για νούμερα που βγαίνουν και έδωσε ψεύτικες υποσχέσεις για έξοδο από τα Μνημόνια, αφού έτσι κι αλλιώς η διάδοχη κατάσταση θα είναι η “επιτροπεία”. Μνημόνια με άλλο όνομα δηλαδή!

Ο εκπρόσωπος των ευρωπαίων τοκογλύφων, Μοσκοβισί από την πλευρά του χτύπησε τον Τσίπρα φιλικά στην πλάτη, σημείωσε πως έχει γίνει πρόοδος τα τελευταία χρόνια και τόνισε πως “πρέπει να παλέψουμε μαζί για μια προοδευτική Ευρώπη”. Και όπου ακούτε “προοδευτική”, οι μεγαλοσχήμονες εννοούν τρύπια σύνορα, λαθρομετανάστευση, φίμωση των Εθνικιστικών φωνών και μνημόνια για πάντα!

Σας παρουσιάζουμε πως οφείλει να αντιμετωπίζει μια εθνική κυβέρνηση κάθε ευρωπαίο τοκογλύφο που έρχεται στην Πατρίδα μας για να ζητήσει λύτρα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upoklish-tsipra-se-moskobisi-kai-desmeush-gia-sunechish-twn-ethnoktonwn-mnh#ixzz508QiJ4LB

Exit mobile version