Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο αριστερός θίασος του Τσίπρα άφησε τους παρακρατικούς να ξανακαταλάβουν το ίδιο κτήριο στα Εξάρχεια από το οποίο συνελήφθησαν!

Ο αριστερός θίασος του Τσίπρα άφησε τους παρακρατικούς να ξανακαταλάβουν το ίδιο κτήριο στα Εξάρχεια από το οποίο συνελήφθησαν!

Οι σχέσεις αριστερού κράτους με τους παρακρατικούς – μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων είναι άριστες και επιβεβαιώνονται καθημερινά.

Οι παρακρατικοί που είχαν συλληφθεί την περασμένη Κυριακή κατά την επιχείρησή εκκένωσης της ΕΛ.ΑΣ. και αφέθηκαν ελεύθεροι την Παρασκευή προχώρησαν στην επανακατάληψη του κτιρίου της οδού Καλλιδρομίου 74 στα Εξάρχεια!

Χρησιμοποιώντας ως κάλυψη τον πολύ κόσμο που υπήρχε στην Καλλιδρομίου, λόγω της λαϊκής αγοράς του Σαββάτου, οι αντιεξουσιαστές μπήκαν ανενόχλητοι στο κτίριο και το επανακατέλαβαν.

Πρόκειται για ακριβώς τα ίδια άτομα που είχαν συλληφθεί την προηγούμενη εβδομάδα και τα οποία βαρύνονταν με κατηγορίες για κακούργημα, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή τους μολότωφ.

Ανάμεσα στα 4 άτομα που συνελήφθησαν ήταν και ένας 43χρονος, ο οποίος στο παρελθόν είχε συλληφθεί από την Αντιτρομοκρατική, σε επιχείρηση μετά τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης και είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Τώρα οι ίδιοι παρακρατικοί κάνουν πάρτυ στην κατάληψη της Καλλιδρομίου και πίνουν στην υγειά του Τσίπρα!

Διαβάστε επίσης: Χρειάστηκε να τραυματιστεί «αλληλέγγυα» δικηγόρος για να επέμβει η ΕΛ.ΑΣ. σε κατάληψη στα Εξάρχεια – Βρέθηκαν εμπρηστικές βόμβες και ένας τρομοκράτης!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ejarcheia-epanakatelaban-to-ktirio-ths-kallidromiou-meta-thn-ekkenwsh-tou-a#ixzz508eB6tQs

Exit mobile version