Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το χρέος μας στην αξιοπρέπεια

Το χρέος μας στην αξιοπρέπεια

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας “Εμπρός“, Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην στήλη “Εγέρθητι” 

Βοσκοί και πρόβατα ανάμεσα στους αρχαίους ναούς. Χωριατοπούλες με παραδοσιακές ενδυμασίες αναπαύονται δίπλα σε πεσμένους κίονες. Εικόνες από φωτογραφίες του 19ου και των αρχών του 20ου αιώνα, χαρακτηριστικές της συμβίωσης και του βιωματικού δεσμού του νέου Ελληνισμού με τον Αρχαίο. Το πέρασμα από την Οθωμανική κατοχή στην δημιουργία του Ελληνικού κράτους, σήμανε την ρήξη αυτής της σχέσης. Όλα όσα ακολούθησαν, ερμηνεύοντας περιοριστικά, δίκην ορθοπεδικού νάρθηκος την Ζωή, αποτέλεσαν παρεκβάσεις από την ελεύθερη φύση του Έλληνα, ακρωτηριάζοντας την σκέψη και την θέληση του λαού μας. Το οξύμωρο, πώς η Ελευθερία την οποίαν επιδιώξαμε και πετύχαμε με θυσίες και κόπους δεν έδωσε ένα υγιές και δυνατό κράτος, αντάξιο της ζέσης μας, δεν απαντάται ούτε με το πως φταίνε οι Βαυαροί ή ο Αγγλικός παράγων. Ο χειρότερος εχθρός, είναι και παραμένει ο εσωτερικός. Η Ιστορία δείχνει πως όσες φορές σκλαβωθήκαμε, άλλες τόσες ελευθερωθήκαμε, χάρις σε Έλληνες που έβαλαν τον εαυτό τους ενέχυρο της Ελευθερίας μας.

Κι όμως, βρεθήκαμε και πάλι σκλάβοι. Αν κάποιος νομίζει πως είναι ελεύθερος, κουβαλώντας κινητό και αναγνώριση με δακτυλικό αποτύπωμα, και με την πληρωμή της εργασίας του μέσω τραπέζης, ας το ξανασκεφτεί. Μόλις εισήλθαμε στην χειρότερη δουλεία που γνώρισε ο τόπος και ο λαός μας. Δυο ειδήσεις της εβδομάδας που πέρασε ανοίγουν το παράθυρο στον κόσμο που ετοιμάζεται. Η μια αναφέρει αυτό που οι Εθνικιστές σε όλη την Ευρώπη γνωρίζουμε και για το οποίο προειδοποιούμε εδώ και τουλάχιστον δυο δεκαετίες. Ο αριθμός των μουσουλμάνων στην ήπειρό μας θα διπλασιαστεί μέσα στα επόμενα 30 χρόνια. Η έρευνα του αμερικανικού ινστιτούτου Pew για τις 28 χώρες μέλη της Ε.Ε., συν την Νορβηγία και την Ελβετία, διενεργήθηκε στην βάση τριών σεναρίων μετανάστευσης.

Ακόμη και στο σενάριο της μηδενικής μεταναστεύσεως, το οποίο προϋποθέτει την άμεση και μόνιμη διακοπή της, ο μουσουλμανικός πληθυσμός θα αυξηθεί από 4,9% στα μέσα του 2016 στο 7,4% των κατοίκων, το 2050, καθώς οι μουσουλμάνοι είναι πιο νέοι (13 ετών κατά μ.ό.) και έχουν υψηλότερο δείκτη γεννητικότητας σε σχέση με τους Ευρωπαίους. Εάν συνεχιστεί η μετανάστευση αλλά σταματήσει η άφιξη αιτούντων άσυλο, οι μουσουλμάνοι θα αποτελούν το 11,2% του ευρωπαϊκού πληθυσμού. Εάν συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό, θα φθάσει το 14%, δηλαδή τρεις φορές μεγαλύτερο από το σημερινό. Και ο πληθυσμός τους με βάση την ηλικία και τα ήθη τους, θα αυξάνεται συνεχώς.

Η δεύτερη είδηση αφορά αυτό για το οποίο επίσης προειδοποιούμε, ότι δηλαδή οι εισβολείς έρχονται για να καταλάβουν κυριολεκτικά την γη μας και να υλοποιήσουν την Μεγάλη Αντικατάσταση των Πληθυσμών. Και υπάρχουν Έλληνες οι οποίοι από οκνηρία είναι πρόθυμοι να τους παραδώσουν την γη για την οποίαν αγωνίστηκαν οι παππούδες τους! Όπως αναφέρεται στο ενδεικτικό της πρακτικής δημοσίευμα, πάνω από 100 στρέμματα γης στην Βοιωτία, ενοικιάζουν από την αρχή του χρόνου πρόσφυγες, εφοδιάζοντας με φρέσκα λαχανικά, φρούτα και όσπρια, «αυτοοργανωμένες δομές προσφύγων». Έχουν ακόμα «10 πρόβατα που σύντομα θα μεταφερθούν σε ένα μαντρί που τους παραχώρησε «ένας καλός άνθρωπος» και στη μία άκρη έχει φτιαχτεί ένα κοτέτσι για τις 10 πρώτες κότες που αγόρασαν. «Σήμερα θα μας φέρουν ακόμη 80 κότες κι έτσι θα εξασφαλίσουμε και αυγά (…) θέλουμε να προχωρήσουμε και στην κτηνοτροφία… να έχουμε γάλα, τυρί…».

Οσα οι Έλληνες θεωρούν «αδύνατα» να γίνουν στον ίδιο τον τόπο τους, έρχονται να τα υλοποιήσουν οι εισβολείς, δημιουργώντας αυτό που διεθνώς ονομάζεται «παράλληλη κοινωνία». Και το ενδεικτικότερο της Μεγάλης Αντικατάστασης των Πληθυσμών. «Στο σπίτι που αποτελεί το προσωρινό κατάλυμα των προσφύγων οι οποίοι έρχονται από τις καταλήψεις για να δουλέψουν στα χωράφια, έμενε μια οικογένεια που έφυγε για τη Γερμανία, ενώ υπάρχουν σκέψεις να μεταφερθεί εδώ μία άλλη οικογένεια και άλλη μία να νοικιάσει δικό της σπίτι για να εγκατασταθεί εδώ». Σε αυτήν την ραγδαία ανατροπή σε μια Πατρίδα που μας έμαθαν όχι μόνο να την θεωρούμε δεδομένη, μα και να την περιφρονούμε γιατί «δεν θα γίνουμε ποτέ Ευρώπη» εμείς οι δημιουργοί της, επιτακτική είναι η ανάγκη ενός σχεδίου εξόδου από την «κρίση», που δεν χωρά άσφαιρα πυρά και αυτοκτονικές «μαγκιές», αλλά απαιτεί τον μεθοδικό προσδιορισμό της αποδέσμευσής μας από την τυραννία του δυστοπικού κόσμου στον οποίον εθελόδουλα προσχωρούμε.

Η προοπτική αυτή αποτελεί την (μόνη) εναλλακτική στην κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας, και την καταπάτηση της αξιοπρέπειας των Ελλήνων. Ένα Εθνικιστικό Κίνημα οφείλει να οδηγήσει το Έθνος με τέτοιο στελεχειακό δυναμικό και τέτοιους τρόπους, ώστε από την μια να εγκολπωθεί και να υπερβεί την τεχνολογική υπεροχή των αντιπάλων του Έθνους, και από την άλλη να την παρακάμψει. Για να δώσουμε ένα θεμελιώδες παράδειγμα, να ενθαρρύνει την γέννηση Ελληνόπουλων με έμφαση στην ύπαιθρο και την πρωτογενή παραγωγή, ενώ ταυτόχρονα θα υιοθετεί την επιστημονική πρόοδο που θα επιτρέψει την ταχύτερη αναπαραγωγή του Έλληνα και Ευρωπαίου ανθρώπου που τείνει να εκλείψει.

Ο τόπος αυτός είναι δικός μας και έχουμε δικαίωμα κληρονομικό να τον διαχειριστούμε όπως εμείς θέλουμε. Ακόμα και βόσκοντας τα πρόβατά μας ανάμεσα στα ερείπια. Εγκαταλείποντας οικισμούς και χτίζοντας νέους. Χρησιμοποιώντας τις παλιές πέτρες για να χτίσουμε τους αυλόγυρους των σπιτιών μας. Γιατί παλιά και νέα, είναι δικά μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-chreos-mas-sthn-ajioprepeia#ixzz50C1AQaDO

Exit mobile version