Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξενοκρατία, ο μεγάλος εχθρός του Έθνους

Ξενοκρατία, ο μεγάλος εχθρός του Έθνους

Με την κατάθεση του Προϋπολογισμού του Κράτους για το 2018, η αμερικανοκομμουνιστική κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ εγκαινιάζει και επίσημα την περίοδο της νέας οικονομικής πολιτικής, ή για να είμαστε πιο συμβατοί με το πνεύμα της ερυθράς Χούντας, την εποχή της Νόβαγια Εκονομίτσκαγια Πολιτίκα.

Πιστοί στις διδαχές του ιδεολογικού τους προπάτορα Λένιν, οι εγχώριοι μπολσεβίκοι δεν πράττουν άλλο τι παρά να προσαρμόζουν τα «θέλω» της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα «πρέπει» του μπολσεβικισμού. Το αποτέλεσμα του παντρέματος αυτού, το βιώνει ο Ελληνικός Λαός με τον δραματικότερο δυνατό τρόπο…

Νόβαγια Εκονομίτσκαγια Πολιτίκα λοιπόν, από τον Λένιν στον Τσίπρα. Κατά πως περιγράφει στο βιβλίο «Αναμνήσεις ενός επαναστάτη», ο κομμουνιστής κι εβραίος Βικτόρ Σερζ (πρόκειται για το… «καλλιτεχνικό» ψευδώνυμο του Βικτόρ Κιμπάλσιτς) τον πυλώνα της οικονομικής πολιτικής των μπολσεβίκων στη Ρωσία, έδινε ο ίδιος ο Λένιν, απαιτώντας απόλυτη προσήλωση στην γραμμή «πουλάμε τα πάντα, εκτός από βότκα και εικόνες»! Οι κόκκινοι της Ελλάδος απλώς περίκοψαν κατά το ήμισυ τη γραμμή του big boss και η νέα γραμμή συνοψίζεται στην αρχή: «Πουλάμε τα πάντα»!

Εξ ου και ο Προϋπολογισμός του 2018 δεν περιγράφει παρά το διαρκές ξεπούλημα της χώρας στο διεθνές κεφάλαιο και σαφώς την επιβολή νέων φόρων στους Έλληνες φορολογούμενους και δη στην μεσαία τάξη, η οποία και πληρώνει ακριβά το τίμημα της μπολσεβίκικης «δημοκρατίας» στην οποία ζούμε. Μάλιστα όπως τα ίδια τα στελέχη του οικονομικού επιτελείου της αμερικανοκομμουνιστικής κυβέρνησης ομολογούν με χαρά, οι Ευρωπαίοι «εταίροι» τους συγχαίρουν διότι την τριετία 2015-18, υλοποιήθηκαν σε μεγαλύτερο βαθμό τα συμφωνηθέντα, σε σχέση με τα αντίστοιχα της πενταετίας 2010-15.

Από πολιτικής απόψεως, αναδύεται μια παράμετρος την οποία οι περισπούδαστοι αναλυτές αποφεύγουν να θίξουν: ο βαθμός της υποταγής και ο μνημονιακός ζήλος της κόκκινης Χούντας Τσίπρα-Καμμένου ο οποίος μάλιστα εκθειάζεται σε κάθε ευκαιρία από τους δανειστές, αφήνει μια ισχυρή παρακαταθήκη στην επόμενη κυβέρνηση που θα προέλθει μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές. Διότι το μέτρο σύγκρισης της αποτελεσματικότητός της, δεν θα είναι τα πεπραγμένα των κυβερνήσεων 2010-15, αλλά εκείνα της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, όπερ σημαίνει πως η μελλοντική κυβέρνηση της ΝΔ θα είναι υποχρεωμένη να πολλαπλασιάσει τον μνημονιακό όλεθρο για να κερδίσει την εύνοια των Ευρωπαίων «εταίρων». Τούτο ως υπενθύμιση προς εκείνους τους αφελείς οι οποίοι ως εύκολα θύματα της φιλελεύθερης προπαγάνδας των μίντια προσδοκούν σε καλύτερες μέρες με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας…

Την ίδια περίοδο, οι καλοί μας εταίροι και δη η κυβέρνηση της Μέρκελ, προβαίνουν σε αυστηρότατους, εξευτελιστικούς ελέγχους για τους Έλληνες πολίτες που ταξιδεύουν στην Γερμανία, αποδεικνύοντας εν τοις πράγμασι και το ακριβές πνεύμα της «ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης» για την υπερίσχυση του οποίου αγωνίζονται απεγνωσμένα τα κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου και το ίδιο το Κράτος και οι θεσμοί του. Ταυτόχρονα, η δήθεν ευρωπαϊκή ευγνωμοσύνη για τη στάση της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ στο μεταναστευτικό πνίγηκε μαζί με την υποψηφιότητα Μουζάλα στη θέση του επιτρόπου για τα ανθρώπινα δικαιώματα, καταδεικνύοντας περίτρανα πως οι ελληνικές πολιτικές ηγεσίες κατέστησαν ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα σε αμιγώς ελληνικό, προκαλώντας ένα δίχως τέλος χάος σε όλη την ελληνική επικράτεια. Χάος το οποίο θα λάβει αναπόφευκτα ακόμη δραματικότερες διαστάσεις όταν οι ευρωπαίοι «εταίροι» κρίνουν ότι πρέπει να πάψουν να χρηματοδοτούν την εγκατάσταση των εκατοντάδων χιλιάδων δήθεν «προσφύγων» στην Ελλάδα και θα αποθέσουν εξ ολοκλήρου την καυτή πατάτα στα χέρια των εγχώριων πολιτικών και μη, εργολάβων του «ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης».

Το να ισχυριστούμε εν κατακλείδι, πως τα πράγματα θα χειροτερέψουν ακόμα περισσότερο στο άμεσο μέλλον, είναι πια κοινότυπο αλλά στην πραγματικότητα και όχι ακριβές. Και δεν είναι ακριβές διότι απλούστατα οι δυσοίωνες προοπτικές έχουν πια καταστεί ξεκάθαρα μηνύματα επικείμενης καταστροφής. Καταστροφή την οποία σαφώς και δεν δύνανται να αποτρέψουν οι υπαίτιοί της, οι οποίοι και εξακολουθούν να απολαμβάνουν τα προνόμια της φαυλοκρατίας και ξενοκρατίας, επενδύοντας στην καλλιέργεια του φόβου και της πολιτικής τρομοκρατίας.

Ενάντια στους κράχτες της υποταγής σε μια Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία διαλύεται, πουλώντας φρούδες ελπίδες για καλύτερες μέρες που δεν θα έρθουν ποτέ, η Χρυσή Αυγή διακηρύσσει εκ νέου μιαν αλήθεια την οποία οι εγχώριοι υποτακτικοί του διεθνούς κερδοσκοπικού κεφαλαίου πολεμούν με λύσσα: Εάν το μέλλον θέλουμε να είναι ελληνικό, τότε οι Έλληνες πρέπει να πάρουν στα χέρια τους το παρόν. Μην αναμένετε μοιρολατρικά την ξένη βοήθεια, μόνον οι Έλληνες μπορούν να σώσουν την Ελλάδα!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jenokratia-o-megalos-echthros-tou-ethnous#ixzz50C1MHM7D

Exit mobile version