Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιβεβαίωση της προδοσίας: «Έντιμο συμβιβασμό» για την Μακεδονία μας επιδιώκει ο Κοτζιάς!

Επιβεβαίωση της προδοσίας: «Έντιμο συμβιβασμό» για την Μακεδονία μας επιδιώκει ο Κοτζιάς!

Από την πρώτη στιγμή που εκλέχτηκε η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ, στις προγραμματικές δηλώσεις της είχε αναφέρει ότι σκοπός της ήταν να παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς, υπό την μορφή μίας «σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό».

Παρόλο το γεγονός πως η αστάθεια που βιώνει το κρατίδιο, η οποία αποτελεί χρυσή ευκαιρία για την προώθηση των συμφερόντων της Ελλάδος, η κυβέρνηση ουδέποτε άλλαξε αυτή την εθνοπροδοτική στάση της.

Είχαμε γράψει, προ ημερών, ότι η κυβέρνηση προωθεί την «λύση» της «Νέας Μακεδονίας» ή «Βόρεια Μακεδονία», γεγονός που το είχε προδώσει ο Μπουτάρης, ύστερα από την επίσκεψή του στο κρατίδιο, προφανώς προκειμένου να αποκαλύψει την μέλλουσα στάση της κυβέρνησης στους σκοπιανούς.

Για την επικύρωση όλων των παραπάνω ήρθε σημερινή συνέντευξη του ίδιου του Κοτζιά, ο οποίος ευθέως δήλωσε ότι επιδιώκει έναν «έντιμο συμβιβασμό». Συγκεκριμένα, σε ερώτηση περί της ύπαρξης δυνατότητας ολοκλήρωσης των συνομιλιών, είπε ότι «πρέπει όλες οι πλευρές να αποδεχτούν έναν έντιμο συμβιβασμό».

Βεβαίως, όλοι γνωρίζουμε τι εννοούν οι συριζαίοι όταν μιλάνε για «έντιμο συμβιβασμό». Το βιώσαμε σε τόσες και τόσες διαπραγματεύσεις όπου κατέληγαν να δίνουν τα πάντα και να μην παίρνουν τίποτε.

Εμείς από την πλευρά μας να τους πούμε ότι δεν επιδιώκουμε κανέναν «έντιμο συμβιβασμό», ούτε θεωρούμε ότι οποιαδήποτε συμφωνία των συριζαίων ή οποιουδήποτε άλλου κόμματος δεσμεύει το Έθνος.

Η Μακεδονία είναι Ελληνική και αυτό δεν καθορίζεται με μελάνια και συμφωνίες. Καθορίζεται από το Αίμα των Ηρώων που έχυσαν το αίμα τους για την Μακεδονία μας και αυτό δεν μπορεί να το σβήσει ή να το αναιρέσει κανείς ανθέλληνας.

Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας! Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Χρυσής Αυγής στον συνοριακό σταθμό Ευζώνων – Φωτογραφίες, Βίντεο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epibebaiwsh-ths-prodosias-entimo-sumbibasmo-gia-thn-makedonia-mas-epidiwkei#ixzz50ERFNl17

Exit mobile version