Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΝΔ χειροκροτεί τον Σύριζα που φέρνει τον Ερντογάν στην Ελλάδα

Η ΝΔ χειροκροτεί τον Σύριζα που φέρνει τον Ερντογάν στην Ελλάδα

Ολόκληρη η Ελλάδα έχει ανατριχιάσει στην προοπτική επισκέψεως, τις επόμενες ημέρες, του τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, του πρώτου προέδρου της τουρκίας που έρχεται στην Ελλάδα μετά από 65 χρόνια.

Δεν είναι μόνο οι απειλές πολέμου κατά της Πατρίδος μας ή οι συνεχείς παραβιάσεις που λαμβάνουν χώρα στο Αιγαίο, αλλά επιπρόσθετα είναι και το γεγονός ότι οι εικόνες από τον τρόπο που κυβερνά ο Ερντογάν την χώρα του μας θυμίζει τους σουλτάνους της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και τα βασανιστήρια που υπέστησαν επί 400 χρόνια οι Έλληνες.

Όπως είναι απολύτως λογικό, λοιπόν, ο τούρκος σουλτάνος είναι παντελώς ανεπιθύμητος στην Ελλάδα από το σύνολο των Ελλήνων και πολύ περισσότερο από τους κατοίκους της Θράκης μας, οι οποίοι στο πρόσωπό του βλέπουν τον ενορχηστρωτή της επεκτατικής τουρκικής πολιτικής.

Αυτοί που χαίρονται από την έλευση του σουλτάνου είναι, προφανώς, οι συριζαίοι που τον προσκάλεσαν και του οργάνωσαν και την φιέστα στην Θράκη. Δεν είναι, όμως, μόνοι τους, αφού για μια ακόμα φορά μία αντεθνική απόφαση του Σύριζα συνάντησε το χειροκρότημα της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος για την εξωτερική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, Κουμουτσάκος, δήλωσε για το ζήτημα: «Εμείς καλωσορίζουμε την επίσκεψη αυτή, διότι πρέπει πάντα να υπάρχουν ανοιχτοί δίαυλοι επικοινωνίας, ειδικά μεταξύ των χωρών που έχουν ανοιχτά ζητήματα, αλλά και είναι γειτονικές»

Γίνεται αντιληπτό, ξεκάθαρα, λοιπόν, πως σε όλες τις αντεθνικές αποφάσεις (σύμφωνο συμβίωσης, μνημόνιο της αριστεράς, τζαμί στον Βοτανικό, επίσκεψη Ερντογάν) το λεγόμενο «συνταγματικό τόξο» και κυρίως ο Σύριζα και η Νέα Δημοκρατία είναι παντελώς σύμφωνοι με την Χρυσή Αυγή την μόνη Εθνική Αντιπολίτευση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-nd-cheirokrotei-ton-suriza-pou-fernei-ton-erntogan-sthn-ellada#ixzz50EcsVk3Z

Exit mobile version