Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

“Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη” φώναζαν προεκλογικά οι συριζαίοι και μετά από 2 χρόνια συγκυβέρνησης με τους ψoφοπατριώτες των ΑΝΕΛ κατάφεραν και το έκαναν “κανένα σπίτι σε χέρια ιδιοκτήτη”. Για χρέη 3.500 ευρώ κατάσχουν ακίνητα με αντικειμενικές αξίες άνω των 50.000. Η Ελληνική κοινωνία πλέον είναι έρμαιο των δανειστών και των πουλημένων πολιτικάντηδες που μας χρεοκόπησαν. Δεν θα σταματήσουν μέχρι να μας κάνουν σκλάβους. Ελπίζω να το καταλάβουν αυτό σύντομα οι “βολεμένοι” και να στηρίξουν την Χρυσή Αυγή για να τους σταματήσουμε πριν είναι αργά.

Ι.Κ.

Ξενοκρατία, ο μεγάλος εχθρός του Έθνους

Επέτειος της μάχης του Μακρυγιάννη σήμερα και δυστυχώς οι ηττημένοι αναρχοκομμουνιστές μας «κυβερνούν»! Ξέχασε ο κοσμάκης τα εγκλήματα που έκαναν οι στυγνοί εγκληματίες του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και της ΟΠΛΑ. Και πώς να μην ξεχάσουν όταν τόσα χρόνια οι «δεξιοί» πατριώτες της φακής πούλαγαν «εθνική συμφιλίωση» και εισέπρατταν ψηφαλάκια σε τιμές ευκαιρίας; Λίγα τα ψωμιά τους όμως, ο κομμουνισμός απλώνει τα πλοκάμια του, μιλάνε για αναδιανομή πλούτου, καταλαμβάνουν δημόσια περιουσία για να στεγάσουν το παρακράτος και κατάσχουν τα σπίτια του λαού. Έρχονται δύσκολες μέρες και η αντίδραση του Ελληνικού λαού θα είναι άμεση και αποφασιστική. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Λίζα Μ.

Η Χρυσή Αυγή στου Μακρυγιάννη ενάντια σε παλαιές και σύγχρονες κομμουνιστικές συμμορίες – Βίντεο, Φωτογραφίες

Η ΕΡΤ προσέλαβε από την πίσω πόρτα 200 άτομα. Ένα κρατικό κανάλι που μόνο αντικειμενικό δεν είναι, χωρίς έσοδα και χωρίς τηλεθέαση έχει ανάγκη από προσωπικό. Εργατομάνα αυτή η ΕΡΤ, έχει βολέψει τα πράσινα, τα μπλέ και τώρα τα ροζ παιδιά. Μόνη προϋπόθεση τώρα είναι να είσαι άπλυτος, αξύριστος και να έχεις κάποια συμμετοχή στα “κινήματα”. Παίρνεις μπόνους αν έχεις ταλέντο στην ρίψη μπουκαλιών ή πέτρας. Όλοι οι «δημοκράτες» κάτω από την σκέπη της ασφάλειας του δημοσίου, να πληρώνονται και να μην παράγουν τίποτα για το κοινωνικό σύνολο παρά μόνο ψηφαλάκια για το κόμμα. Παλιά γνωστή συνταγή αλά ΠΑΣΟΚ. Μετά όμως έρχονται τα 3% και η αλλαγή στο ΑΦΜ, θα φροντίσει η Χρυσή Αυγή γι’ αυτό.

Ε.Κ.

Το χρέος μας στην αξιοπρέπεια

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-4-dekembriou-2017#ixzz50I2o2qqc

Exit mobile version