Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι καραγκιόζηδες της «τηλεδημοκρατίας» – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Η κατάντια και η παρακμή του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος φανερώθηκε και σήμερα ανάγλυφη στην πρωινή εκπομπή του Παπαδάκη. Ο Παπαδάκης – ως γνωστόν – στήνει τηλεοπτικά πάνελ με σκοπό να πέσει καμιά ψιλή για να ανέβουν τα νούμερα της τηλεθέασης (όπως είχε γίνει και στο γνωστό επεισόδιο με τον συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη).

Στην περίπτωση Γεωργιάδη-Κωνσταντινέα δεν έπεσαν ψιλές, αλλά αποδείχθηκε για χιλιοστή φορά πόσο καραγκιόζηδες είναι οι εκπρόσωποι της ελεεινής κομματοκρατίας. Τα δύο μπουμπούκια της κλεπτοκρατίας διαφώνησαν στο ποιος είναι ο πιο μπουζουκόβιος: ο Γεωργιάδης που τραγούδαγε μεθυσμένος και σε άθλια κατάσταση αγκαλιά με τη Μανωλίδου ή ο Κωνσταντινέας που «τα έσπαγε» την ώρα που στην Μάνδρα πέθαναν αβοήθητοι συμπολίτες μας;

Αυτός είναι ο ξεπεσμός του αντισυνταγματικού τόξου, που διασύρεται και ξεφτιλίζεται καθημερινά στα πάνελ των στημένων εκπομπών των νταβατζήδων. Γι’ αυτό ακριβώς έχει αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή από τον δημόσιο διάλογο. Για να μην αναδειχθεί η ποιοτική διαφορά μας με όλα αυτά τα κοπρόσκυλα, που έχουν διασύρει την Πατρίδα μας.

Στην περίπτωση αυτή υπάρχει και ένα θετικό στοιχείο: κάντε μία σύντομη περιήγηση στα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου, που συνοδεύουν την κυνομαχία Γεωργιάδη-Κωνσταντινέα. Το «βρισίδι» και για τους δύο μπαγλαμάδες είναι ανεπανάληπτο. Ίσως ο κόσμος έχει αρχίζει να αφυπνίζεται και να αντιλαμβάνεται πως η χώρα δεν αντέχει άλλο τους καραγκιόζηδες της τηλεδημοκρατίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-karagkiozhdes-ths-thledhmokratias-binteo#ixzz50IPAs787

Exit mobile version