Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρυσή Αυγή παντού! Ενημερωτική εξόρμηση σε Πολύκαστρο και Κιλκίς – Φωτορεπορτάζ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου εκτεταμένη ενημερωτική εκστρατεία που έλαβε χώρα στο Πολύκαστρο και στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς.

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής παρουσία του βουλευτή του νομού, συναγωνιστή Χρήστου Χατζησάββα, παρευρέθηκε στην αγορά και στις λαϊκές του Πολυκάστρου και του Κιλκίς, όπου και διένειμε ενημερωτικό υλικό και φύλλα της εφημερίδας, προκαλώντας ενθουσιασμό στην τοπική κοινωνία την οποία μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να προσεγγίσει, σε αντίθεση με τους άφαντους «εθνοσωτήρες» του μνημονιακού τόξου, που αισθάνονται ασφάλεια και άνεση μόνο εντός βουλής.

Η υποδοχή των συναγωνιστών από τον κόσμο της εργατιάς, της βιοπάλης και από την νεολαία ήταν θερμή και αντιπροσωπευτική της δυναμικής του κινήματος και της απήχησης του στην ελληνική κοινωνία, γεγονός που ακυρώνει στην πράξη τα τραγελαφικά δημοσκοπικά ευρήματα των νταβατζήδων και των δημαγωγών, που έχουν αναλάβει εργολαβικά την νεκρανάσταση του «νέου» ΠΑΣΟΚ και την επαναφορά της Φώφης Γεννηματά στην πολιτική επικαιρότητα.

Η Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν έντιμο αγώνα και αποτελεί την πρώτη γραμμή εθνικής αντίστασης των Ελλήνων απέναντι στην φτωχοποίηση και την ισλαμοποίηση της χώρας. Οι συνεχόμενες δραστηριότητες και παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται εν μέσω διώξεων και μαύρης προπαγάνδας αποδεικνύει πως το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα δεν μπορεί να περιθωριοποιηθεί και πως παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των μπολσεβίκων και των ψευτοπατριωτών συνοδοιπόρων τους να φιμώσουν την φωνή της αλήθειας, αυτή τελικά θα επικρατήσει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrush-augh-pantou-enhmerwtikh-ejormhsh-se-polukastro-kai-kilkis-fwtoreport#ixzz50JTMW8Fd

Exit mobile version