Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συμμορία αλβανών επιτέθηκε και τραυμάτισε νεοσύλλεκτους Έλληνες Στρατιώτες στην Σπάρτη

Το πόσο “τσιφλίκι” θεωρούν την Πατρίδα μας οι θρασύτατοι αλβανοί φαίνεται και από την παρακάτω είδηση που προέρχεται από τα τοπικά μέσα της Λακωνίας.

Όπως αναφέρεται συμπλοκή που παραλίγο να εξελιχθεί σε γενική σύρραξη σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Σπαρτής μεταξύ Ελλήνων στρατιωτών και συμμορίας αλβανών. Χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστή η αφορμή της επίθεσης, οι αλβανοί προκάλεσαν τραυματισμούς και μώλωπες σε τρεις στρατιώτες.

Οι δράστες, μάλιστα, φέρονται να είχαν στην κατοχή τους και να χρησιμοποίησαν και σιδηρογροθιές!

Οι Έλληνες στρατιώτες ήταν νεοσύλλεκτοι, οι οποίοι βρίσκονταν σε καθιερωμένη έξοδο από το στρατόπεδο του ΚΕΕΜ. Σύμφωνα, με άλλες πληροφορίες στο περιστατικό που διερευνάται από την Ασφάλεια Σπάρτης τραυματίστηκαν 3 στρατιώτες, οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λακωνίας για τις πρώτες βοήθειες, ενώ η υγεία τους δεν εμπνέει κάποια ανησυχία. Στο νοσοκομείο μετέβησαν αστυνομικοί και πήραν κατάθεση από τους νεοσύλλεκτους.

Είναι προφανές πως οι… φιλήσυχοι “οικονομικοί μετανάστες” δεν σέβονται και ούτε λογαριάζουν τίποτα, ούτε φυσικά τα Ελληνόπουλα που υπηρετούν την Πατρίδα.

Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία πληροφορία για σύλληψη των αλβανών, οι οποίοι θα συνεχίσουν την εγκληματική τους δράση ανενόχλητοι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/summoria-albanwn-epitethhke-kai-traumatise-neosullektous-ellhnes-stratiwtes#ixzz50KrZUPIk

Exit mobile version