Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοσκόπηση τέρας: Στο 18% το Πασόκ!

Δημοσιεύτηκε σήμερα η κορωνίδα των καταγέλαστων δημοσκοπήσεων, που εντάσσονται στην προσπάθεια του αμαρτωλού μνημονιακού κατεστημένου να αναστήσει το κλεφτοΠαΣοΚ. Ο τόπος της δημοσίευσης δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την εφημερίδα των φωτομοντάζ που ειδικεύεται σε ψεύτικες ειδήσεις.

Το σημαντικό που έχει αυτή η τεραστίων διαστάσεων μαϊμού και δεν έχουνε οι άλλες είναι ότι κατάφερε να πιάσει ένα παλιό «ρεκόρ» που κατείχανε οι ψευδολόγοι δημοσκόποι στην προσπάθειά τους για την εξυπηρέτηση πολιτικών συμφερόντων. Ο λόγος για μια παλαιότερη δημοσκόπηση που εμφάνιζε την ΔημΑρ με 18% και εν τέλει στις εκλογές κατάφερε να πάρει μόλις 3%.

Τώρα η μαϊμού δημοσκόπηση, προκειμένου να ικανοποιήσει ολόκληρο το αμαρτωλό κατεστημένο δίνει (κρατηθείτε…): 33% στην ΝΔ, 24,5% στο Σύριζα, 18% στο ΠαΣοΚ, 14,5% στο ΚΚΕ, 7,5% στον Λεβέντη, 5% στον Καμμένο και για όσους πείτε ότι έχει ήδη ξεπεραστεί το 100% να σας πούμε πρώτον ότι έχει κι άλλο και δεύτερον ότι μην αφήνετε την αριθμητική να χαλάει την προπαγάνδα του Ψαρρά.

Για την ιστορία, η Χρυσή Αυγή λαμβάνει 7,5% στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση. Απλά το αναφέρουμε για να υπάρχουν τα στοιχεία για το ξεμπρόστιασμα μετά τις εκλογές, όποτε κι αν αυτές έρθουν.

Διαβάστε επίσης: Δεν μιλάμε για άλλη μια μαϊμού δημοσκόπηση, αλλά για τον ίδιο τον Κινγκ Κονγκ! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmoskophsh-teras-sto-18-to-pasok#ixzz50PkGhHSm

Exit mobile version