Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συριζαίοι υποκριτές: Κυβερνητικοί βουλευτές δίνουν το παρόν σε συγκεντρώσεις εναντίον της πολιτικής τους

Συριζαίοι υποκριτές: Κυβερνητικοί βουλευτές δίνουν το παρόν σε συγκεντρώσεις εναντίον της πολιτικής τους

Τις προάλλες που έκλεισε το περιβόητο “staff level agreement” μεταξύ κυβέρνησης και «θεσμών» αποφασίστηκε το ξεπούλημα τεσσάρων λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.

Επί του ζητήματος η κυβέρνηση πάλι επιχειρεί να «παίξει σε δύο ταμπλό», στέλνοντας βουλευτές της να παραστούν στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των εργατών των εν λόγω μονάδων της ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα, οι τρεις βουλευτές που εκλέγονται στην Κοζάνη, ο Κώστας Σέλτσας, ο Θέμης Μουμουλίδης και ο Μίμης Δημητριάδης, συμπαραστάθηκαν στους τοπικούς φορείς και τη ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ δίνοντας χθες το παρόν στη συγκέντρωση στην πόλη τους, εναντίον της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων. Το ίδιο έκανε και ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού.

Υπάρχει, όμως, και κάτι που δεν έγινε γνωστό. Οι συριζαίοι έχουν υιοθετήσει πλήρως τις πολιτικάντικες πρακτικές των προκατόχων τους. Έχουν άραγε και πάρει και τις… περούκες που αυτοί χρησιμοποιούσαν για να μην τους πάρει χαμπάρι ο κοσμάκης;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/surizaioi-upokrites-kubernhtikoi-bouleutes-dinoun-to-paron-se-sugkentrwseis#ixzz50QIFXfKV

Exit mobile version