Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μούγκα σε φυλλάδες και κανάλια για την συγκλονιστική ομολογία από πρωταγωνιστή του Πολυτεχνείου

Μούγκα σε φυλλάδες και κανάλια για την συγκλονιστική ομολογία από πρωταγωνιστή του Πολυτεχνείου

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε μία συγκλονιστική ομολογία από έναν εκ των πρωταγωνιστών του Πολυτεχνείου. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Κυριάκος Σταμέλος, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής των φοιτητών του Πολυτεχνείου, εκείνη τη νύχτα όχι μόνο δεν σκοτώθηκε κανείς εντός του Πολυτεχνείου, αλλά και η περιβόητη εξέγερση εν τέλει έβλαψε την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο Σταμέλος: «Ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι, αν δεν είχαν γίνει τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, πιθανότατα δεν θα είχαμε χάσει την Κύπρο. Δηλαδή δεν ήταν στις προθέσεις βεβαίως των επαναστατημένων να χαθεί η Κύπρος, αλλά υπήρξε τέτοια ροή στην εκμετάλλευση διότι εμείς δεν ρίξαμε τον Παπαδόπουλο. Φέραμε τον Ιωαννίδη, πάντως. Και ο Ιωαννίδης δεν έπεσε μόνος του, έπεσε λόγω των γεγονότων της Κύπρου. Άρα λοιπόν, ένα αυθόρμητο κίνημα μετετράπη σ’ έναν μοχλό εναντίον της πατρίδος. Δεν έχω καμιά διάθεση αποδόμησης της εξέγερσης, απλά θέλω να πω την αλήθεια».

Τα όσα ειπώθηκαν σχετικά με την περιβόητη «επέτειο» σε οποιαδήποτε φυσιολογική χώρα του κόσμου θα αποτελούσαν πρώτη είδηση, ιδιαιτέρως από την στιγμή που προ ημερών πάλι μαθητές και πολιτικοί κατέθεταν στεφάνια στην κεφάλα του Σβορώνου. Φευ, όμως, πάνω στον μύθο του Πολυτεχνείου έχει οικοδομηθεί ένα ολόκληρο καθεστώς και, ακόμα χειρότερα, περιουσίες, οι περιουσίες των δυναστών του Ελληνικού Λαού.

Έτσι, παρόλη την σφοδρότητα των καταγγελιών ούτε μία λέξη δεν ειπώθηκε ή γράφτηκε σε καμία φυλλάδα ή κανάλι της κλεπτοκρατίας, από αυτούς που χρόνια τώρα μεταδίδουν ψέμματα και μονταρισμένα βίντεο σχετικά με τα γεγονότα εκείνων των ημερών. 

Αυτή είναι η ενημέρωση που παρέχουν στον Λαό. Ψέμματα, ψέμματα, ψέμματα και απόκρυψη της αλήθειας, όταν αυτή δεν συμφέρει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mougka-se-fullades-gia-kanalia-gia-tis-sugklonistikes-omologia-apo-prwtagwn#ixzz50QJbdbSb

Exit mobile version