Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

O Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει να είναι το “καλύτερο παιδί” των διεθνών τοκογλύφων

O Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει να είναι το “καλύτερο παιδί” των διεθνών τοκογλύφων

Πλήρη αδιαφορία για την εργασιακή τύχη ενός πρώην νεοδημοκράτη και απολυμένου ακριβώς από την μνημονιακή πολιτική της Νέας Δημοκρατίας σχολικού φύλακα έδειξε ο νεοφιλελεύθερος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ανάλγητη νεοφιλελεύθερη πολιτική της μνημονιακής Νέας Δημοκρατίας φάνηκε ξεκάθαρα με την συμπεριφορά του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη σε έναν απολυμένο σχολικό φύλακα από τον ίδιο όταν ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης (σημερινό υπουργείο Εσωτερικών). Αναλυτικά στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ο σχολικός φύλακας δηλώνει παλιός νεοδημοκράτης που σήμερα δεν γνωρίζει πια τι να ψηφίσει.

Υπενθυμίζουμε ότι οι σχολικοί φύλακες είχαν απολυθεί ακριβώς επί υπουργίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, δίνοντας στον σημερινό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας το παρατσούκλι «ο υπουργός των απολύσεων», το οποίο φαίνεται ότι ισχύει πλήρως παρά την προσπάθεια του επικοινωνιακού του επιτελείου για δημιουργία “φιλολαϊκού προφίλ”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-kuriakos-mhtsotakhs-sunechizei-na-einai-to-kalutero-paidi-twn-diethnwn-to#ixzz50TKsiBcy

Exit mobile version