Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεκίνησε τις υποκλίσεις στον “σουλτάνο” ο Τσίπρας: Ανοίξτε τα σύνορα – Να πολεμήσουμε τον ρατσισμό και την ισλαμοφοβία!

Ξεκίνησε τις υποκλίσεις στον “σουλτάνο” ο Τσίπρας: Ανοίξτε τα σύνορα - Να πολεμήσουμε τον ρατσισμό και την ισλαμοφοβία!

Τον ρόλο του πιο υποτακτικού ραγιά είναι έτοιμος να παίξει για ακόμη μια φορά ο Τσίπρας, ο οποίος αύριο υποδέχεται τον “σουλτάνο” Ερντογάν.

Σε μια Αθήνα φρούριο όπου κάθε διαδήλωση εναντίον του… πολυχρονεμένου “δημοκρατικά” απαγορεύεται ο νεοραγιάς πρωθυπουργός έδωσε με σημερινή συνέντευξή του στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu το στίγμα των υποχωρήσεων.

Πέρα από το γεγονός ότι ο Τσίπρας ανοίγει στον τούρκο ηγέτη της πόρτα της Ευρώπης, προσβλέπει σε τουρκικές… επενδύσεις και επεμβαίνει στην Δικαιοσύνη, δηλώνοντας πως οι “γκιουλενιστές” πραξικοπηματίες δεν είναι ευπρόσδεκτοι στην Ελλάδα, θα σταθούμε σε μία άλλη απάντηση που έδωσε ξεκάθαρα ενδεικτική της υποτέλειάς του.

Ρωτήθηκε λοιπόν ο Τσίπρας για την άνοδο της ακροδεξίας στην Ευρώπη και ποια είναι η στάση της Ελλάδας στο θέμα των σχέσεων ΕΕ-Τουρκίας. Ιδού λοιπόν τι απάντησε ο… περήφανος Αλέξης:

Η άνοδος ακροδεξιών δυνάμεων στην Ευρώπη είναι πολύ ενοχλητική. Ωστόσο, πιστεύω πως η καλύτερη απάντηση σε αυτές τις δυνάμεις που προωθούν τον ρατσισμό και την ισλαμοφοβία, ήρθε από τον ελληνικό λαό κατά τη διάρκεια της προσφυγικής κρίσης. Όπως ο και τουρκικός, ο ελληνικός λαός απέδειξαν την αλληλεγγύη και την φιλοξενία τους, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Οι προκλήσεις της μετανάστευσης και της ασφάλειας καθιστούν ακόμη σημαντικότερο να διατηρηθεί η σχέση ΕΕ-Τουρκία ως μια αμοιβαία επωφελής… Ζούμε δίπλα-δίπλα. Οι Έλληνες θα υποστηρίζουμε πάντα τη δημοκρατία στην Τουρκία και μια Τουρκία προσανατολισμένη προς την Ευρώπη.

Ο δουλοπρεπής Τσίπρας λοιπόν έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ανοιχτών και τρύπιων συνόρων, υποδοχής νέων ορδών λαθρομεταναστών, ένταξης της Τουρκίας στην Ευρώπη και το μοναδικό πρόβλημά του είναι ο… ρατσισμός και η ισλαμοφοβία, με άλλα λόγια ο Εθνικισμός και η Χρυσή Αυγή!

Πολύ καλά κάνει και αναγνωρίζει τους Έλληνες Εθνικιστές ως τους μόνους που αντιστέκονται στην ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας. Εμείς από την πλευρά μας επαναλαμβάνουμε: Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ!

Διαβάστε επίσης: Πρωτοφανής ανθελληνική φιέστα ετοιμάζεται για τον Ερντογάν στην Θράκη! Η Χρυσή Αυγή έφερε το ζήτημα στην Βουλή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tsipras-anodos-akrodejiwn-dunamewn-sthn-eurwph-einai-polu-enochlhtikh.-wsto#ixzz50WfVtxeU

Exit mobile version