Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ: Οι πολιτικάντηδες επέτρεψαν στον «σουλτάνο» να καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ: Οι πολιτικάντηδες επέτρεψαν στον «σουλτάνο» να καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

Στην υπέρτατη προσβολή στους νεκρούς του Έθνους μας συνετέλεσαν σήμερα οι συριζαίοι, από κοινού με τους νεοδημοκράτες, που προ ημερών χειροκροτούσαν ανοιχτά την επίσκεψη του τούρκου προέδρου, Ερντογάν.

Αμέσως μόλις αφίχθηκε, λοιπόν, ο Ερντογάν μετέβη στο Σύνταγμα και στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όπου και κατάθεσε στέφανο στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, προφανώς περιγελώντας τους πολιτικάντηδες, αφού στο μνημείο αυτό αναγράφονται και οι μάχες της Μικρασιατικής Εκστρατείας, των Βαλκανικών Πολέμων, αλλά και της Κύπρου, δηλαδή μάχες που δόθηκαν εναντίον της τουρκίας, του κράτους – εγκληματία.

Ακόμα χειρότερα, το στεφάνι αυτό κατατίθεται την ώρα που η τουρκία και ο ίδιος ο Ερντογάν αμφισβητεί με κάθε τρόπο την ελληνικότητα της Κύπρου, ζητά «επικαιροποίηση» της Συνθήκης της Λωζάννης και επιθυμεί τα πολεμικά πλοία και αεροσκάφη να διέρχονται ελεύθερα μέσα από την Ελλάδα.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο από τους πολιτικάντηδες, της ΝΔ και του Σύριζα, η διακυβέρνηση των οποίων έχει οδηγήσει ακόμα και σε εμπρησμό ενός εκ των Ιεροτέρων Σημείων στην Αθήνα, δηλαδή το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Πάλι καλά, να λέμε, που δεν αφαίρεσαν πριν τον ερχομό του «σουλτάνου» τις μάχες που θα τους έλεγε από το μνημείο. Και ας μην πει κανείς ότι υπερβάλλουμε. Σίγουρα, ικανοί θα ήταν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tha-trizoun-ta-kokkala-twn-hrwwn-tou-ethnous-oi-politikanthdes-epetrepsan-s#ixzz50anX0py0

Exit mobile version