Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα παραμύθια των προστατευόμενων ψευδομαρτύρων είναι ο καλύτερος αντιπερισπασμός της κοινής γνώμης

Τα παραμύθια των προστατευόμενων ψευδομαρτύρων είναι ο καλύτερος αντιπερισπασμός της κοινής γνώμης

Με ένα πολύ εύστοχο σχόλιο στην στήλη “Ριπές” ο Υποστράτηγος ε.α. Χρήστος Μπολώσης καταδεικνύει πώς λειτουργούν τα μυθεύματα που ξεστομίζουν οι προστατευόμενοι ψευδομάρτυρες στην δίκη της Χρυσής Αυγής για τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Ακολουθεί το άρθρο από την εφημερίδα “Δημοκρατία”:

Ο Τρύφωνας της «Αυγής» ΤΟΝ ΤΡΥΦΩΝΑ ασφαλώς τον γνωρίζετε. Όχι αυτόν που ανατίναξε την ΕΣΠΟ, τον άλλον. Ήταν ήρωας του Σακελλάριου στο «Δελησταύρου και υιός», που ανατίναζε γέφυρες, τρένα, καράβια και έκρυβε Εγγλέζους στην ταράτσα, Νεοζηλανδούς στο πατάρι.

Αυτό μου θύμισε το πρωτοσέλιδο της «Αυγής» της Τετάρτης, σύμφωνα με το οποίο, προστατευόμενη μάρτυρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει πως γίνονταν μαθήματα σφαγών σε αμνoερίφια, ώστε να βρίσκουν κατευθείαν αρτηρίες, αγοραπωλησίες όπλων (μάλλον οι μεσάζοντες της Σ. Αραβίας θα ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής) και αναρριχήσεις.

Βέβαια, η εφημερίδα της Αριστεράς δεν είδε το δημοκρατικό σοπάκι που έπεσε στο υπουργείο Εργασίας, ούτε ανησύχησε από την αναμενόμενη εισβολή τον «σουλτάνου» Ερντoγάν στη Θράκη, ούτε καν από τον αποκλεισμό τον Ολυμπιακού ή το κρύο φιλί της Ντόρας προς τον Κούλη.

Τελικά, αυτή η δίκη της Χρυσής Αυγής είναι μια κάποια λύση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-paramuthia-twn-prostateuomenwn-pseudomarturwn-einai-o-kaluteros-antiperi#ixzz50axLXwwl

Exit mobile version