Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πρώην κνίτης, στον Συνασπισμό και νυν Πασόκος ο δημοσκόπος που βγάζει την Χρυσή Αυγή… πέμπτο κόμμα!

Γράφει ο Αντίοχος

Έχουμε δει μαϊμούδες και μαϊμούδες («δημοσκοπήσεις») σ’ αυτό τον τόπο και κάθε φορά λέμε και μη χειρότερα. Πάντα, όμως, υπάρχουν χειρότερα, καθώς το «βαρέλι» των εταίρων «δημοσκοπήσεων» δεν έχει πάτο!

Σήμερα, λοιπόν, έσκασε μύτη η μαϊμού των μαϊμούδων (μέχρι τώρα…), ονόματι Opinion Poll.

Η οποία εμφανίζει… πέμπτο κόμμα την Χρυσή Αυγή (!!!), με… 4,38% (!!!) μετά από τους κατσικοκλέφτες του ΠΑΣΟΚ (στους οποίους δίνει απλόχερα 8,88%) και τα κουτσουμπάκια (στα οποία προσφέρει το διόλου ευκαταφρόνητο για τα «κυβικά» τους) 6,04%)!

Όλα βεβαίως έχουν την εξήγησή τους, αν εξετάσουμε προσεκτικά την πολιτική πορεία του αρχιδημοσκόπου της συγκεκριμένης εταίρας, ονόματι Ζαχαρία Ζούπη, όπως αυτή παρατίθεται στο βιογραφικό του. Δείτε περί τίνος πρόκειται:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: Από το 1977 μέλος της ΚΝΕ. Μέλος του Γραφείου Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ (1980-1984). Γραμματέας ΚΝΕ Πειραιά και μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Πόλης του ΚΚΕ (1989-1991). Αρχισυντάκτης του ΟΔΗΓΗΤΗ (1989-1991). Μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ (1989-1991).

Μέλος της Κ.Ε. του Συνασπισμού από το Ιδρυτικό Συνέδριο του μέχρι το 1993. Ανέντακτος στον χώρο της Κεντροαριστεράς από το 1993 μέχρι το 1995, στηρίζοντας κριτικά το ΠΑΣΟΚ…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prwhn-kniths-sunaspisthri-kai-nun-pasokos-o-dhmoskopos-pou-bgazei-pempto-ko#ixzz50bSv3JeJ

Exit mobile version