Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μυστική συνάντηση με Μητσοτάκη στην τουρκική πρεσβεία είχε ο Ερντογάν αφότου απείλησε την Ελλάδα

Μυστική συνάντηση με Μητσοτάκη στην τουρκική πρεσβεία είχε ο Ερντογάν αφότου απείλησε την Ελλάδα

Σε πλήρη μυστικότητα, κυριολεκτικά σαν τον κλέφτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στην τουρκική πρεσβεία, προκειμένου να συναντήσει τον «σουλτάνο» Ερντογάν, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Μητσοτάκης ήταν ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός, πλην του Τσίπρα, που καταδέχτηκε να δει ο Ερντογάν.

Όπως μεταδίδουν ιστοσελίδες δημοσιογράφων προσκείμενων στη Νέα Δημοκρατία, η συνάντηση αυτή οργανώθηκε υπό πλήρη μυστικότητα και σκοπό της είχε να αναδείξει τις θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για μία σύσφιξη των σχέσεων με την τουρκία και την δημιουργία ενός πενταγώνου Ελλάδος, Κύπρου, Τουρκίας, Ισραήλ Αιγύπτου. Για όσους γνωρίζουν ελάχιστα περί γεωπολιτικής και θυμούνται – έστω και επιφανειακά – την επικαιρότητα είναι το πάλαι ποτέ «αντιτουρκικό» δόγμα του τριγώνου Ελλάδος, Κύπρου – Ισραήλ – Αιγύπτου, που πρέσβευε πριν μερικά χρόνια η ΝΔ. Απλώς τώρα προστέθηκε κι η Τουρκία.

Αργότερα, μετά την επίσκεψη στην πρεσβεία, ο Μητσοτάκης από κοινού με την υποτίθεται εν διαστάσει σύζυγό του παραβρέθηκαν στο δείπνο που παρατέθηκε προς τιμή του Ερντογάν, μαζί με τον Τσίπρα και την Περιστέρα.

Το γεγονός ότι οι δύο συναντήσεις Μητσοτάκη – Ερντογάν έλαβαν χώρα ΜΕΤΑ τις απανωτές προσβολές του τούρκου σουλτάνου προς την Ελλάδα, οι οποίες έγιναν το πρωί, σημαίνει ότι η Νέα Δημοκρατία χειροκροτεί και υιοθετεί πλήρως την παθητική στάση του Συριζα, ο οποίος κάθισε και άκουγε τον σουλτάνο να απαιτεί τα πάντα και μετά θα του επιτρέψει να κάνει περιοδεία ισχύος στην Θράκη μας.

Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά… Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η Νέα Δημοκρατία ήταν κυβέρνηση όταν άνοιξαν ορθάνοιχτα οι πύλες της Θράκης για τους τούρκους. Η Νέα Δημοκρατία ήταν που επέβαλλε την οικονομική εισβολή, μέσω Ziraat, στην Θράκη και έφτασε μέχρι του σημείου να βάλει τουρκικά σε τοπικό κρατικό ραδιόφωνο.

Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται περίτρανα πως ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή είναι Εθνικώς Σκεπτόμενη και Λειτουργούσα μέσα κι έξω από την Βουλή. 

Διαβάστε επίσης:

«Έξω οι τούρκοι απ’ την Ελλάδα!» – Άλλαξαν το δρομολόγιο Ερντογάν λόγω Χρυσής Αυγής!

ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ: Οι πολιτικάντηδες επέτρεψαν στον «σουλτάνο» να καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

Απίστευτη ανθελληνική πρόκληση Ερντογάν μπροστά στον Παυλόπουλο: “Η μειονότητα στην Θράκη είναι τουρκική”!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mustikh-sunanthsh-me-mhtsotakh-sthn-tourkikh-presbeia-eiche-o-erntogan-afot#ixzz50frWLy5p

Exit mobile version