Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Αστακός» η Κομοτηνή για την οθωμανική φιέστα Ερντογάν: Ελεύθεροι σκοπευτές και λεωφορεία από την τουρκία συρρέουν για τον «σουλτάνο»

«Αστακός» η Κομοτηνή για την οθωμανική φιέστα Ερντογάν: Ελεύθεροι σκοπευτές και λεωφορεία από την τουρκία συρρέουν για τον «σουλτάνο»

Οθωμανική φιέστα επί ελληνικού εδάφους με την άδεια Τσίπρα – Καμμένου – Μητσοτάκη ετοιμάζεται να στήσει ο σουλτάνος Ερντογάν.

Συγκεκριμένα, σε λίγη ώρα φτάνει στην Αλεξανδρούπολη από όπου και θα μεταβεί στην Κομοτηνή, προκειμένου να προσευχηθεί. Ήδη στην πόλη έχουν καταφτάσει οι μπράβοι της ασφαλείας του, ενώ ελεύθεροι σκοπευτές έχουν τοποθετηθεί στις ταράτσες.

Από ό,τι πληροφορίες μεταφέρονται, μιλάμε για 10 με 15 χιλιάδες άτομα που έχουν μεταφερθεί από την τουρκία ή βρίσκονται στο pay roll του τουρκικού προξενείου και έχουν κινητοποιηθεί από ολόκληρη την Θράκη, προκειμένου να δημιουργήσουν μία εικόνα υποδοχής αρχηγού κράτους, την οποία βεβαίως ο σουλτάνος θα δημοσιοποιήσει παντού ως ένα προοίμιο για τα προβλήματα που ακολούθως θα δημιουργήσει στην Θράκη.

Αυτή την στιγμή ο Ερντογάν με την συναίνεση του πολιτικού κατεστημένου δημιουργεί μια δεδομένη δυσμενή κατάσταση για την Ελλάδα, που αποσκοπεί εν τέλει στην απόσχιση εθνικού εδάφους. Από χθες ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής είχε μιλήσει για όλα αυτά, λέγοντας προς τους κυβερνώντες να ακυρώσουν αυτή την προκλητική περιοδεία έστω την ύστατη στιγμή.

Για άλλη μία φορά οι πολιτικάντηδες δεν άκουσαν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής με αποτέλεσμα να βάζουν σε περιπέτειες την Θράκη μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/astakos-h-komothnh-gia-thn-fiesta-erntogan-eleutheroi-skopeutes-kai-lewfore#ixzz50frv7sNe

Exit mobile version