Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με ψευτομουφτήδες και τζιχαντιστικές ιαχές “Αλλάχ άκμπαρ” ο Ερντογάν πάτησε την Θράκη – Φωτογραφίες, Βίντεο

Συνεχίζεται σήμερα απρόσκοπτα η ανθελληνική φιέστα των τουρκοπρακτόρων με την επίσκεψη Ερντογάν στην Κομοτηνή, μια περιοδεία η οποία θα έπρεπε να απαγορευτεί μετά και τις απίστευτες και συνεχόμενες προκλήσεις και διεκδικήσεις του τούρκου προέδρου επί Ελληνικού εδάφους.

Αντ΄ αυτού η κυβέρνηση των ραγιάδων συνεχίζει να στρώνει κόκκινο χαλί στον σουλτάνο, ο οποίος δημιουργεί το κλίμα για αποσχιστικές τάσεις.

Ο Ερντογάν έφτασε στο τζαμί Κιρ Μαχαλέ λίγο μετά τις 12:20, όπου του επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή από τους τουρκοπράκτορες με χειροκροτήματα και αρκετούς κατοίκους να κρέμονται στα τζάμια για να δουν τον τούρκο πρόεδρο. Αφού κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και ασπάστηκε τους ψευδομουφτήδες, Ιμπραήμ Σερίφ και Αχμέτ Μετέ κατευθύνθηκε στο εσωτερικό του τζαμιού για να προσευχηθεί.

Λίγο νωρίτερα είχαν φτάσει εκεί και οι ψευτομουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης, τους οποίους υποδέχθηκε ο πρόεδρος της “τουρκικής νεολαίας” Νετζάτ Χουσείν, οι οποίοι περιμένουν στον αύλειο χώρο του τεμένους, καθώς δεν τους επετράπη η είσοδος σε αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ανθελληνικές προκλήσεις δεν έχουν τέλος, καθώς μέσα στο τζαμί αλλά και έξω από αυτό οι τουρκοπράκτορες του φώναζαν «Ηγέτη μας, ηγέτη μας» και την τζιχαντιστική ιαχή «Αλλάχ άκμπαρ, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν».

Ακούστε στο (0.40)

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/Me-pseftomoufthdes-kai-tzixantistikes-iaxes-Allax-akmpar-o-Erntogan-sthnei-#ixzz50ftAymSL

Exit mobile version