Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βουλευτές και υπουργοί του Σύριζα παρόντες στην ανθελληνική φιέστα Ερντογάν στην Κομοτηνή – Έβγαλε ομιλία σε σχολείο!

 

Εξ απροόπτου λένε οι συριζαίοι ότι πιαστήκαν με την οθωμανική φιέστα που έστησε ο Ερντογάν στην Θράκη και μάλιστα εμπρός στην λαϊκή κατακραυγή βγάζουν στημένα δημοσιεύματα, για να δικαιολογηθούν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στημένα δημοσιεύματα, ο υφυπουργός Αμανατίδης που βρισκόταν στο πλευρό του Ερντογάν καθ’ όλη τη διάρκεια της επισκέψεώς του στην Θράκη έμεινε άναυδος όταν κατά τη διάρκεια επισκέψεώς του σε μειονοτικό σχολείο, όπου τον περίμεναν εκατοντάδες μεταφερόμενοι τούρκοι, ο Ερντογάν ζήτησε μικρόφωνο, προκειμένου να βγάλει λόγο.

Ο Αμανατίδης υποτίθεται ότι αντέδρασε αρχικά, λέγοντάς του: «Αλλα έχουμε συμφωνήσει κ. Πρόεδρε». Έτσι αρχικά δεν δόθηκε μικρόφωνο στον Ερντογάν, όμως η ιστορία δεν τελείωσε εκεί. Διαβάστε την συνέχεια:

«Ο Ερντογάν αντέδρασε και στη συνέχεια κατέβηκε σε αίθουσα του σχολείου όπου ανέφερε σε μια μαθήτρια ότι ζήτησε μικρόφωνο και δεν του το έδωσαν, με αποτέλεσμα – σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η κοπέλα να βάλει τα κλάματα. Στη συνέχεια ο Τούρκος πρόεδρος συνομίλησε και με άλλους μαθητές. Τελικά μετά από διαβουλεύσεις με τον υφυπουργό Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη, ο Ταγίπ Ερντογάν εκφώνησε ομιλία στο προαύλιο του μειονοτικού σχολείου Τζελαλ Μπαγιάρ

Βεβαίως, όλα τα παραπάνω είναι απλά ψέμματα ή κακής ποιότητας προπαγάνδα. Η πραγματικότητα είναι ότι έξω από το σχολείο βρίσκονταν και οι τουρκόφρονες βουλευτές του Σύριζα από Ξάνθη και Κομοτηνή, οι οποίοι βεβαίως γνώριζαν τον ακριβή σχεδιασμό της πρόκλησης. Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι κατά πόσο είχε ενημερωθεί ο Αμανατίδης για την όλη ιστορία, όμως το γεγονός ότι συναίνεσε στο να δοθεί μικρόφωνο στον Ερντογάν καθιστά σαφείς τις ευθύνες του.

Βέβαια, το κακό είχε ήδη γίνει, αφού οι συριζαίοι θα έπρεπε αρχικά να μην έχουν προσκαλέσει τον Ερντογάν στην Ελλάδα, τη στιγμή που τον διώχνουν από όλη την Ευρώπη ή (εφόσον κάνανε την «πατάτα» και τον κάλεσαν) να απαγορεύσουν την περιοδεία του στην Θράκη, όπως είχαν κάθε δικαίωμα και όπως τους είχε πει ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/bouleutes-kai-upourgoi-tou-suriza-parontes-sthn-fiesta-erntogan-sthn-komoth#ixzz50gmOW1mz

Exit mobile version